1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen organitza el GTI Day per celebrar el 40 aniversari del Golf
Volkswagen organitza el GTI Day per celebrar el 40 aniversari del Golf

Volkswagen organitza el GTI Day per celebrar el 40 aniversari del Golf

0
0
El GTI Day es celebrarà el 5 de novembre
El GTI Day es celebrarà el 5 de novembre

Volkwagen ha organitzat una festa d’aniversari el proper 5 de novembre per celebrar el 40 aniversari del seu mític Golf GTI. La marca alemanya vol convertir aquesta data en la concentració de Golf més gran mai feta a l’Estat Espanyol.

El Circuit del Jarama concentrarà en una sola jornada tot l’univers GTI. A més de provar els últims Golf GTI, els assistents podran descobrir les diverses edicions especials i concept cars que s’exposaran al Jarama. Entre elles hi haurà el GTI Roadster, un model que es va dissenyar virtualment per commemorar el 15 aniversari del videojoc Gran Turismo i que, posteriorment, es va dur a la realitat; o el Golf R de 400 CV, entre altres. Per als amants de les emocions fortes hi haurà una exhibició de Ronny Wechselberger, que ostenta el rècord Guinness mundial d’aparcament en el menor espai disponible. Per als fans més petits del Golf GTI, Volkswagen ha habilitat una zona infantil on tindran activitats especialment pensades per a ells.

Entrada a través del web gtiday.es

Volkswagen ha posat en marxa el web www.gtiday.es, on tots els propietaris, amants de Golf GTI o aficionats del motor poden adquirir la seva entrada, consultar les activitats de l’esdeveniment i conèixer una mica més sobre la història d’aquest model.

El GTI Day, que se celebrarà al circuit del Jarama, posa a disposició dels fans quatre tipus d’entrades. Totes aquelles persones que assisteixin a la festa a bord d’un Golf GTI podran, entre altres coses, anar amb 4 amics o familiars, aparcar en un pàrquing VIP organitzat per generacions, desfilar pel circuit del Jarama amb el seu cotxe i participar en el concurs en el qual es triarà l’exemplar millor conservat, el més divertit, el més antic o el millor personalitzat, entre altres categories.

Per la seva banda, els propietaris de Golf i Golf GTE podran venir acompanyats per quatre persones i aparcar els seus vehicles en els aparcaments VIP. Finalment, tots aquells amants del Golf que no siguin propietaris podran adquirir la seva entrada unipersonal al web www.gtiday.es.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *