1. Home
  2. Cotxes
  3. Volkswagen perfecciona el Touareg
Volkswagen perfecciona el Touareg

Volkswagen perfecciona el Touareg

0
0

Volkswagen presenta una versió perfeccionada del Touareg al Saló de l’Automòbil de Pequín. La generació del 2014 es caracteritza visualment pel seu frontal i la seva saga de nou disseny, així com per nous colors i llandes.

Volkswagen Toureg renovat

Pel que fa a les prestacions tècniques, totes les versions V6 TDI equipen ara un sistema de frenada anticol·lisions múltiples (evita una segona col·lisió en cas de produir-se un accident), fars bi-xenó i el mode de conducció a ‘Vela’ (marxa per inèrcia). Durant la marxa per inèrcia, el motor es desengrana del canvi automàtic de 8 velocitats per tal d’aprofitar l’energia cinètica i reduir així el consum en trajectes que fan baixada o que no requereixen acceleració. El perfeccionament aerodinàmic i la introducció de nous pneumàtics de baixa fricció, redueixen, així mateix, la despesa de combustible durant la conducció diària.

A Europa, el Volkswagen Touareg arribarà a l’estiu equipat amb tres motors TDI de 204 CV, 258 CV, ambdós de 6 cilindres, i 340 CV (vuit cilindres). També hi haurà el Touareg Hybrid amb motor de gasolina V6 TSI i motor elèctric, amb una potència conjunta 380 CV.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *