1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen porta les seves novetats a la Fira del Taxi de Barcelona
Volkswagen porta les seves novetats a la Fira del Taxi de Barcelona

Volkswagen porta les seves novetats a la Fira del Taxi de Barcelona

0
0

Volkswagen Vehicles Comercials presenta avui les seves novetats a la Fira del Taxi de Barcelona. A l’estand de la marca s’hi exposarà un Caravelle, un Caddy Maxi i un Caddy adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.

Foto: Volkswagen
Foto: Volkswagen

La fira barcelonina es celebra des d’avui i fins demà al Club Sant Jordi de Montjuïc. La marca alemanya hi oferirà descomptes especials i campanyes de finançament per als professionals del sector que assisteixin a la fira durant el cap de setmana.

Ofertes per a professionals del sector

D’aquesta manera, durant la fira es podrà adquirir un Caddy Trendline des 19.950 euros amb un complet equipament funcional i de seguretat que inclou entre d’altres, la doble porta lateral, fars antiboira amb llum de gir, el sistema de vigilància de l’entorn Front Assist, el sistema de ràdio Composition Media amb pantalla tàctil de 6.33″, el volant de cuir multifunció i el paquet llum i visió.

La quarta generació del Caddy ofereix múltiples novetats, tant en l’apartat de seguretat com en el tecnològic que el converteixen en un model més pràctic i dinàmic, perfecte per realitzar el servei de taxi amb el major confort del seu segment. Els nous Caddy i Caddy Maxi presenten un nou disseny exterior i interior fidel a l’ADN de la marca. La seva imatge completament redissenyada presenta línies més precises que li confereixen una gran personalitat i dinamisme.

Per la seva banda, el nou Caravelle destaca per la seva imponent imatge exterior i una gran habitabilitat i espai interior que li permeten fer el trasllat de fins a 7 passatgers garantint una immillorable accessibilitat i comoditat, igual que manté el confort i seguretat dels passatgers. El nou Caravelle s’ofereix amb potències de 102, 150 i 204 CV que es combinen amb el canvi automàtic DSG en les dues motoritzacions superiors.

Adaptables com a Eurotaxi

Tant el Caddy com el Caravelle es poden adaptar com a Eurotaxi i oferir múltiples solucions per a les persones amb mobilitat reduïda com ara rampes d’accés, seients modulars, comandaments especials o incorporar cadires de rodes de forma còmoda i segura, entre d’altres adaptacions.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *