Home Actualitat Volkswagen posa a la venda l’A-Polo, una sèrie limitada ben equipada i a bon preu.
Volkswagen posa a la venda l’A-Polo, una sèrie limitada ben equipada i a bon preu.

Volkswagen posa a la venda l’A-Polo, una sèrie limitada ben equipada i a bon preu.

0
0

Volkswagen llança el A-Polo, una edició limitada que es caracteritza per incloure un equipament excepcional i oferir una impressionant relació entre qualitat i preu. Es tracta d’una nova versió del Polo basada en l’acabat Edition i dotada de l’eficient motor de gasolina de 75 CV. Només 2.000 unitats del A-Polo sortiran al mercat, amb preu des de 9.900 €.

POloAquesta nova versió del Polo s’identifica exteriorment per les identificacions ‘A-Polo’ en els seus laterals i, sobretot, per les exclusives llandes amb què s’ha equipat: les Estrada Bright de 6Jx15 “que munten pneumàtics 185 / 60 R15 i compten amb cargols de protecció antirobatori. A l’interior, aquesta edició limitada incorpora el volant multifunció de 3 ràdis en cuir i insercions en crom mat, i ajustable en alçada i profunditat.

Un altre aspecte a destacar de l’equipament del A-Polo és el sistema d’infoentreteniment, ja que disposa de la ràdio CD Composition Media amb pantalla tàctil de 6,5 polzades HD en color i també la preparació per al telèfon VW Universal Bluetooth. A tot això, s’afegeix la pantalla multifunció Plus, amb ordinador de viatge.

Gràcies a la fórmula de finançament que ofereix Volkswagen, el nou A-Polo es pot aconseguir per només 170 €/mes en 47 quotes, amb una entrada de 1.333 € i una última quota de 3.878 €, incloent 1 any d’assegurança i 4 anys de manteniment. D’aquesta manera, s’ofereix una nova fórmula de finançament que permet gaudir del vehicle amb la màxima flexibilitat.

etiquetes:

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *