1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen posa a la venda l’A-Polo, una sèrie limitada ben equipada i a bon preu.
Volkswagen posa a la venda l’A-Polo, una sèrie limitada ben equipada i a bon preu.

Volkswagen posa a la venda l’A-Polo, una sèrie limitada ben equipada i a bon preu.

0
0

Volkswagen llança el A-Polo, una edició limitada que es caracteritza per incloure un equipament excepcional i oferir una impressionant relació entre qualitat i preu. Es tracta d’una nova versió del Polo basada en l’acabat Edition i dotada de l’eficient motor de gasolina de 75 CV. Només 2.000 unitats del A-Polo sortiran al mercat, amb preu des de 9.900 €.

POloAquesta nova versió del Polo s’identifica exteriorment per les identificacions ‘A-Polo’ en els seus laterals i, sobretot, per les exclusives llandes amb què s’ha equipat: les Estrada Bright de 6Jx15 “que munten pneumàtics 185 / 60 R15 i compten amb cargols de protecció antirobatori. A l’interior, aquesta edició limitada incorpora el volant multifunció de 3 ràdis en cuir i insercions en crom mat, i ajustable en alçada i profunditat.

Un altre aspecte a destacar de l’equipament del A-Polo és el sistema d’infoentreteniment, ja que disposa de la ràdio CD Composition Media amb pantalla tàctil de 6,5 polzades HD en color i també la preparació per al telèfon VW Universal Bluetooth. A tot això, s’afegeix la pantalla multifunció Plus, amb ordinador de viatge.

Gràcies a la fórmula de finançament que ofereix Volkswagen, el nou A-Polo es pot aconseguir per només 170 €/mes en 47 quotes, amb una entrada de 1.333 € i una última quota de 3.878 €, incloent 1 any d’assegurança i 4 anys de manteniment. D’aquesta manera, s’ofereix una nova fórmula de finançament que permet gaudir del vehicle amb la màxima flexibilitat.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *