1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen presenta el seu ‘autònom’ ID Roomzz
Volkswagen presenta el seu ‘autònom’ ID Roomzz

Volkswagen presenta el seu ‘autònom’ ID Roomzz

0
0
Foto: Volkswagen ID Roomz
Foto: Volkswagen ID Roomz

Volkswagen ha presentat un nou membre de la família ID., L’ID. Roomzz, a la ‘Brand SUV Night‘ prèvia al Saló de l’Automòbil de Xangai. Aquest tot terreny polivalent és un SUV de zero emissions del segment de cotxes de cinc metres, dissenyat tant per adaptar-se a les necessitats familiars i professionals.

La versió produïda en sèrie es llançarà inicialment en el mercat xinès el 2021. El disseny de la carrosseria del ID. Roomzz segueix “les línies clares i homogènies” de la resta de la família ID. El prototip també trenca motlles en el segment dels SUVs de grans dimensions gràcies a múltiples detalls.

Un model que pot ser totalment automàtic

El model combina els futurs sistemes Iq.drive; si es desitja, pot circular de forma totalment automàtica amb el mode ID. Pilot. Els ocupants del vehicle reben informació a través de les zones amb llum interactiva.

El concepte d’interior variable és completament nou i es pot personalitzar en gran mesura. Quan el conductor canvia al mode de conducció totalment automàtica, els seients individuals poden rotar 25 graus cap a dins per permetre una atmosfera més comunicativa a bord, com si fos una sala d’estar. A més, quan el cotxe circula en la manera completament automàtica, el mode ID. Pilot Relax permet a cada passatger ajustar la seva seient de forma individual per satisfer les seves necessitats. En aquest mode, el seient es pot moure d’una posició vertical a una reclinada.

Un panell que no és convencional

El ID. Roomzz no compta amb un panell d’instruments convencional. En el mode manual ID. Drive, el cockpit digital i el volant semblen surar davant del conductor. El cockpit digital consisteix en un panell frontal totalment de vidre, en el qual s’ha integrat conceptualment el volant digitalitzat.

Els materials usats a l’interior també són inusuals. Les fundes dels seients, per exemple, estan fetes de AppleSkin ™, un nou producte fet a partir d’una matèria primera renovable. A les àrees ‘ID. Light ‘dels panells de les portes, també es fan servir recobriments d’una fusta especialment processada. El sistema CleanAir fa servir un sistema actiu de filtres per assegurar que l’aire a l’interior del vehicle es manté net, fins i tot si l’aire ambiental no ho està.

Dos motors elèctrics

Amb la seva bateria de 82 kWh, l’ID. Roomzz té una autonomia de fins a 450 km (WLTP) o 475 km (NEDC, Xina) respectivament. Amb un sistema de càrrega ràpida de 15 kW (DC), el prototip es pot recarregar fins al 80% de la seva capacitat en mitja hora.

Dos motors elèctrics poden propulsar contínuament tots dos eixos amb una potència total de 225 CV (4MOTION elèctric). El ID. ROOMZZ pot accelerar fins a 100 km / h en 6,6 segons i aconseguir velocitats màximes de 180 km / h (regulades electrònicament). Com succeeix en tots els cotxes elèctrics, el parell màxim està disponible des del principi.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *