1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen presenta la nova generació del Jetta
Volkswagen presenta la nova generació del Jetta

Volkswagen presenta la nova generació del Jetta

0
0

La nova generació del Volkswagen Jetta ofereix un equipament més extens i de millor qualitat, una completa gamma de motoritzacions i els més moderns i eficaços sistemes d’ajuda i seguretat.

Jetta

 

El nou Jetta té un frontal redissenyat que incorpora una nova graella amb tres barres transversals. A més, l’innovador sistema d’il·luminació amb els llums bixenó, el llums diürns tipus LED, el llum de gir i la il·luminació dinàmica en corba ofereix un eficient conjunt lluminós en qualsevol circumstància.  Les novetats en la part posterior del vehicle les trobem al  para-xocs, a la porta del maleter i als llums.

 

 

A l’interior hi destaca la nova il·luminació ambiental dels tiradors interiors de les portes i la zona dels peus, els nous volants i elements decoratius de la consola central, els revestiments de les portes i els entapissats dels seients.

Pel que fa a motoritzacions, el Volkswagen Jetta ofereix tres propulsors de gasolina, l’1.2 TSI de 105 CV i l’1.4 de 125 i 150 CV, l’últim d’ells combinat amb una caixa de canvis DSG de set marxes, i el propulsor dièsel 2.0 TDI en variants de 110 i 150 CV. En el primer cas, es pot combinar amb una caixa de canvis manual de cinc velocitats o DSG de set, mentre que en el segon, la caixa és de sis velocitats, ja sigui manual o DSG.

La nova generació del Jetta incorpora el Side Assist i l’Exit Assist aquest últim especialment útil quan es surt d’un aparcament fent marxa enrere. I, pel que fa a l’equipament, s’ofereix amb dues versions d’acabat, Advance i Sport.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *