1. Home
  2. Cotxes
  3. Volkswagen presenta la vuitena generació del Passat
Volkswagen presenta la vuitena generació del Passat

Volkswagen presenta la vuitena generació del Passat

0
1

El Centre de Disseny de Volkswagen a Postdam ha estat l’escenari de l’estrena mundial del nou Passat.

Volkswagen Passat

La vuitena generació del Passat que fa el seu debut amb nous motors, menys pes, els últims sistemes d’assistència, infoentreteniment i confort, es llançarà simultàniament en versions berlina i familiar. Gràcies al seu disseny d’última generació, les seves proporcions són significativament més dinàmiques (incloent una carrosseria més baixa, una major distància entre eixos i rodes més grans). Alhora, disposa de les últimes tecnologies, amb sistemes com la pantalla Active Info (un panell d’instruments completament digital), la pantalla superior extensible, el Rear Seat Entretainment basat en una app per a tablets, i el Front Assist amb Fre d’Emergència en Ciutat i Control de Vianants. A més, el model estrena mundialment uns altres tres sistemes: Emergency Assist (el vehicle es para en cas d’emergència), Trailer Assist (assistència de maniobres amb remolc) i Traffic Jam Assist.

El nou Passat estarà disponible amb deu motors turboalimentats de gasolina i dièsel d’injecció directe que ofereixen un rang de potència que va dels 120 als 280 CV. Totes les versions estan equipades amb sistema start-stop i mode de recuperació de l’energia de frenada. Per primera vegada, el Passat comptarà amb una versió híbrida-endollable  (motor TSI de gasolina de 115kW,  motor elèctric de 80 kW i bateria recarregable externament). Amb una potència total de 211 CV, serà l’híbrid endollable més potent de la gamma Volkswagen. a més serà un vehicle lliure d’emissions, ja que té una autonomia de  50 quilòmetres en mode totalment elèctric.

El nou Volkswagen Passat arribarà al mercat estatal en l’últim trimestre de 2014, amb preus de 26.510 euros (berlina) i 28.190 euros (Variant)

 

Comment(1)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *