1. Home
  2. Cotxes
  3. Volkswagen presenta la vuitena generació del Passat
Volkswagen presenta la vuitena generació del Passat

Volkswagen presenta la vuitena generació del Passat

0
0

Volkswagen ja té preparada la vuitena generació del Passat que arribarà als mercats a finals de 2014.

Nova generacio Volkswagen Passat

Aquesta vuitena generació del Passat ha estat creada sobre la base de la Plataforma Modular Transversal de Volkswagen, i pesa fins a 85 kg menys que el seu predecessor. El tren de rodatge, els motors, la instal·lació elèctrica i l’equipament han estat optimitzats per aconseguir aquesta notable reducció de pes.

La millor prova del compromís de Volkswagen amb la innovació tecnològica és l’estrena de diversos sistemes d’assistència. Entre ells, destaquen el Volkswagen Digital Cockpit (quadre d’instruments digital), el Head-up Display, un nou Sistema d’Infoentreteniment per als seients posteriors, el City Emergency Brake, el Traffic Jam Assist, l’Àrea View o el Trailer Assist.

En el nou Passat s’utilitza per primera vegada el sistema de Direcció Directa Activa, que permet una major precisió en els moviments de volant, i també la nova il·luminació full-LED a la part davantera i posterior, que propicien un enllumenat més efectiu que mai.

Pel que a propulsió, la gran novetat del Passat és el sistema Híbrid Endollable, disponible a finals de 2015, que consisteix en un motor turboalimentat 1.4 TSI de 156 CV i un motor elèctric de 109 CV. Ambdós propulsors treballant conjuntament subministren una potència total de 211 CV.  El motor elèctric està alimentat per una bateria d’ió -liti d’alt voltatge que es pot recarregar de forma externa.

Quan el Volkswagen Passat surti al mercat equiparà motors que van des dels 120 als 280 CV. Un dels destacats és el 2.0 TDI Bi-turbo de nou desenvolupament, que ofereix 240 CV

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *