1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen presenta les funcions més visionaries per a l’automòbil del futur.
Volkswagen presenta les funcions més visionaries per a l’automòbil del futur.

Volkswagen presenta les funcions més visionaries per a l’automòbil del futur.

0
0

L’automòbil s’acosta a una nova era de la digitalització que tindrà un impacte fonamental en la mobilitat del futur. “Les dues invencions més innovadores, l’automòbil i l’ordinador, cada vegada estan més unides”, va dir el president del Consell de Direcció del Grup Volkswagen, Dr. Martin Winterkorn, a la cerimònia d’obertura de la fira CeBIT 2014 a Hannover

Volkswagen futur

La novetat més destacada que Winterkorn va presentar és “James 2025”, un estudi desenvolupat pel Grup Volkswagen que mostra com podria ser el lloc de conducció en un futur i exemplifica el revolucionari mode de conducció automàtica, que segons Martin Winterkorn, serà la clau de la mobilitat intel·ligent en el futur.

El simulador ens situa en un vehicle Audi, en què apareix una pantalla compacta que es situa en el camp de visió del conductor – una cabina virtual – i substitueix els instruments analògics. D’altra banda, al centre del quadre de comandaments hi ha el monitor central. Per activar la conducció pilotada, el conductor prem dos botons al volant i el vehicle assumeix la conducció. A falta d’uns 20 segons per arribar al punt en què acaba la conducció pilotada, el quadre de comandaments torna al seu estat original, la pantalla compacta desapareix, la cabina virtual es desplaça i mostra al conductor el compte enrere perquè torni a agafar el control.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *