1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen referma el caràcter del Touran
Volkswagen referma el caràcter del Touran

Volkswagen referma el caràcter del Touran

0
0

Autodesk VRED Professional 2014 SR1-SP7Volkswagen presenta una generació completament nova del polivalent monovolum Touran de set places, del qual s’han venut, fins ahora1,9 milions d’unitats a Europa, Àsia i Àfrica. Arribarà al mercat a partir de setembre. És el primer monovolum versàtil fabricat d’acord amb la Plataforma Modular Transversal (MQB) desenvolupada per Volkswagen, que ofereix nombrosos avantatges constructives i conceptuals, i respecte de l’actual és 13 centímetres més llarg, 62 quilos més lleuger i també més aerodinàmic. Tots els motors són un exemple d’eficiència, un 19% més que els seus respectius antecessors. N’hi ha tres de gasolina (110 CV,  150 CV, 180 CV) i tres dièsel (110 CV, 150 CV i 190 CV) . La versió dièsel més econòmica és la 1.6 TDI de 110 CV amb canvi manual de 6 velocitats, amb un consum declarat de 4,1 litres/100 km. En gasolina, la palma al baix consum se l’endú el Touran 1.4 TSI de 150 CV amb canvi automàtic DSG, amb una mitjana de 5,4 litres/100 km.

nuevo-touran (2)Volkswagen ha perfeccionat el disseny fins al mínim detall. Vist des de fora, referma el seu carismàtic caràcter. I l’interior intervé en la reducció del pes mitjançant el nou sistema de seients flexibles Fold Flat. Especialment els seients de la segona fila són molt més lleugers i, una vegada que s’abaten, poden integrar-se completament en la superfície de càrrega. Gràcies a això, el Touran ofereix un volum de càrrega de 1.040 litres, carregat fins al sostre, en configuració de cinc places.

El Touran és un dels monovolums més segurs. Aquest alt nivell de seguretat s’aconsegueix a través d’una carrosseria fabricada amb acers altament resistents i optimitzada selectivament contra col·lisions, i una àmplia gamma d’assistents de conducció pioners en aquest segment. Volkswagen també ha renovat completament els sistemes de infoentreteniment. Els cincs sistemes que s’ofereixen pertanyen a la segona generació de l’anomenat Sistema Modular de Infoentreteniment (MIB) i disposen d’una pantalla tàctil de 5,0-8,0 polzades.

(25.02.2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *