Home Actualitat Volkswagen organitza un saló de l’automòbil virtual
Volkswagen organitza un saló de l’automòbil virtual

Volkswagen organitza un saló de l’automòbil virtual

0
0

Al Saló de l’automòbil virtual es podran experimentar tots els vehicles de forma interactiva

Un Volkswagen Golf de color vermell com el que s'exposarà digitalment al Saló de l'Automòbil VirtualArran la cancel·lació del Saló Internacional de l’Automòbil de Ginebra d’aquest any, l’estand de Volkswagen s’ha digitalitzat. Des de casa i durant les 24 hores del dia, els i les visitants podran experimentar amb tots els nous models de la marca en un Saló de l’automòbil virtual

El tour de 360 ​​º ofereix una experiència digital interactiva en què es pot passejar per l’estand, veure els vehicles des de qualsevol angle i fins i tot canviar els colors i la configuració de les llantes mitjançant funcions fàcils d’utilitzar.

Vehicles processats digitalment

Tots els vehicles i l’estand previstos per Ginebra han estat processats digitalment per a una experiència de 360º. Aquesta ofereix l’experiència tridimensional d’estar al saló. El principal enfocament seran els nous productes de 2020: aquests van des del futur vehicle elèctric ID.3¹ al nou Touareg R² amb tecnologia híbrida endollable i l’última generació de les icòniques versions esportives del Golf compacte, el GTI³, el GTD⁴ i el GTE⁵.

El saló de l’automòbil virtual pot visitar-se de forma gratuïta. La pàgina web estarà disponible en alemany i anglès fins el 17 d’abril de 2020.

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *