1. Home
  2. Cotxes
  3. Volkswagen Scirocco, la història es repeteix
Volkswagen Scirocco, la història es repeteix

Volkswagen Scirocco, la història es repeteix

0
0

Va ser el 1974 quan en el Saló de Ginebra va debutar la primera generació del Volkswagen Scirocco. 40 anys després i en el mateix escenari, Volkswagen presentarà com a novetat mundial la nova generació de la icona del qual ja s’han venut mes d’un milió d’unitats. El nou model, que es comercialitzarà a partir de l’agost, s’ha optimitzat tant tècnica com visualment. Per exemple, els motors: els sis motors sobrealimentats d’injecció directa pertanyen a les generacions més noves dels motors de quatre cilindres de Volkswagen i tots ells compleixen sense excepció la norma d’emissions EU 6; a més ara són un 19% més eficients.

Scirocco

Tots els Scirocco amb una potència de fins a 220 CV inclouen de sèrie un sistema Start/Stop i el sistema de recuperació d’energia en frenada. El marge de potència dels quatre motors TSI (gasolina) i dels dos TDI (dièsel) abasta a Europa de 125 CV a 280 CV. Tot i haver-se reduït el consum, tots els motors es caracteritzen per un increment de la potència. El major avanç ve amb l’Scirocco 2.0 TSI de 180 CV (anteriorment l’1.4 TSI de 160 CV) i l’Scirocco R, que passa dels 265 CV actuals a 280 CV.

Les característiques externes de l’Scirocco ‘2014’ són el frontal i la saga del nou disseny, incloent els fars H7 o bi-xenó de nou disseny i els llums posteriors de LED. L’emblema VW del darrera giratori s’ha dissenyat com a tirador per obrir la porta del maleter. A l’interior, equipat de sèrie amb seients esportius i volant esportiu de cuir, l’Scirocco entra en escena amb noves tapisseries i colors, entre altres aspectes. Són nous a bord els instruments addicionals de sèrie (pressió de sobrealimentació, cronòmetre, temperatura de l’oli de motor) com a homenatge al primer Scirocco.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *