1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen torna a Kènia
Volkswagen torna a Kènia

Volkswagen torna a Kènia

0
0
El President de Nigèria i el Conseller Delegat de Volkswagen (Foto: Volkswagen)
El President de Kènia i el Conseller Delegat de Volkswagen (Foto: Volkswagen)

Volkswagen ha inaugurat una planta de fabricació a Kenya, amb la qual cosa la marca alemanya torna al país després de més de quaranta anys.  El president, Uhuru Kenyatta, i el conseller delegat de la marca, Herbert Diess, van presenciar el el muntatge del primer Polo Vivo produït en aquest punt d’Àfrica.

La marca alemanya vol incrementar la seva presència en aquesta regió del continent a través del desenvolupament de nous productes que satisfacin les necessitats dels seus potencials clients. Ho vol fer a través de la col·laboració i l’intercanvi d’informació amb els seus socis locals.

A més de la producció de vehicles, Volkswagen oferirà als clients kenyans un paquet integral, que inclou la garantia del fabricant i també un pla de manteniment i servei. El sistema de finançament s’elaborarà conjuntament amb els bancs locals per poder facilitar la mobilitat individual i per donar a Volkswagen l’impuls necessari per entrar de nou al mercat kenyà.

Tercera planta de producció de Volkswagen a Àfrica

El projecte conjunt implementat amb DT Dobie a Thika, prop de la capital Nairobi, suposa la tercera planta de producció de Volkswagen  a l’ Àfrica, al costat d’una factoria a Sud-àfrica i una altra a Nigèria. En la fase inicial, s’ha planificat una producció anual de 1.000 vehicles.

Volkswagen i Kenya mantenen una relació amb tradició: Volkswagen ja va muntar el Beetle a Kenya en els anys 60. La marca Volkswagen torna ara a Kenya amb el seu primer model, el Polo Vivo

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *