1. Home
  2. Actualitat
  3. Volkswagen tornarà a fabricar peces del primer Golf GTI
Volkswagen tornarà a fabricar peces del primer Golf GTI

Volkswagen tornarà a fabricar peces del primer Golf GTI

0
0
El Golf GTI
El Golf GTI

Volkswagen tornarà a fabricar peces de la primera generació del Golf GTI en motiu del seu quarantè aniversari.

Els propietaris d’aquest clàssic tindran a disposició en qualsevol servei oficial de la marca des dels rètols a l’embellidor de la graella, passant pel pom de la palanca de canvi de marxes o el característic entapissat dels seients. També poden trobar peces de carrosseria, com les aletes frontals, que es tornen a produir en les màquines de premsa originals.

Volkswagen va marcar una fita amb el llançament en 1976 del Volkswagen Golf GTI, el primer esportiu compacte, que combinava unes prestacions inèdites per a un model de la seva categoria amb un preu assequible. Inicialment, Volkswagen va planejar una producció de 5.000 unitats, però la resposta va ser tan formidable que la primera generació del Golf GTI va aconseguir unes vendes de prop de mig milió d’unitats. Actualment, la producció total acumulada de models Golf GTI supera els dos milions d’unitats.

Amb motiu del 40è aniversari de l’icònic model, Volkswagen ha organitzat la concentració més gran de Gold GTI d’Espanya, que se celebrarà el proper 5 de novembre al Circuit del Jarama. El GTI Day reunirà milers d’aficionats i centenars d’exemplars de les set generacions del GTI procedents de tot Espanya.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *