1. Home
  2. Actualitat
  3. Volvo amplia la producció del XC40 causa de la seva gran demanda
Volvo amplia la producció del XC40 causa de la seva gran demanda

Volvo amplia la producció del XC40 causa de la seva gran demanda

0
0
El XC40 de Volvo
El XC40 de Volvo

Volvo ha rebut gairebé 80.000 comandes per al SUV compacte XC40 i va ampliar la producció a Europa i la Xina per satisfer la demanda.

La producció s’ampliarà a la fàbrica de Gant, i Volvo augmentarà la capacitat de producció del XC40 a la fàbrica de Luqiao, la Xina, el primer semestre de l’any vinent, el que subratlla l’èxit del Cotxe de l’any a Europa.

A més, la companyia també ha anunciat que aprofitarà l’èxit dels seus nous models petits amb la introducció dels futurs models nous basats en la seva arquitectura modular compacta (CMA) que substituiran el V40 actual.

Aposta pel vehicle elèctric

Els propers nous models basats en la plataforma CMA inclouran vehicles completament elèctrics i es comercialitzaran a escala global en diverses regions. Properament es faran públics més detalls sobre aquests vehicles.

El nou XC40 és el primer model basat en l’arquitectura CMA de Volvo Cars. desenvolupada en col·laboració amb Geely Holding. L’arquitectura CMA proporciona Volvo Cars les economies d’escala necessàries en aquest segment.

Al març, Volvo Cars va anunciar que fabricarà vehicles per a la seva nova marca germana lynk & Co a la fàbrica de Gant. Igual que l’XC40, el primer model de lynk & Co està basat en CMA.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *