1. Home
  2. Actualitat
  3. Volvo celebra 20 anys de tracció a les quatre rodes
Volvo celebra 20 anys de tracció a les quatre rodes

Volvo celebra 20 anys de tracció a les quatre rodes

0
0
Foto: Volvo
Foto: Volvo

Volvo ha celebrat els seus 20 anys de tracció mecànica integral posant a prova els seus vehicles de majors prestacions. L’esdeveniment va tenir lloc en els llacs gelats que envolten l’estació d’esquí de Åre, al nord de Suècia.

Aquesta prova de conducció d’hivern ha servit al fabricant suec per mostrar les solucions de tracció integral que fan “imbatibles” als XC90, V40 Cross Country i V90 Cross Country en qualsevol tipus de terreny i situació meteorològica.

Avenços que milloren la maniobrabilitat i estabilitat

Els avenços en la tecnologia de tracció a les quatre rodes suposen una millora de la maniobrabilitat, l’estabilitat i la tracció mantenint al mateix temps una experiència de conducció agradable, àgil i segura, amb un consum de combustible més baix.

L’evolució tècnica de la tracció integral ha donat lloc a una contínua reducció del pes dels sistemes mecànics i a una clara millora de l’eficiència. A partir de la introducció de tecnologia ‘Active On Demand’, les quatre rodes estan sempre acoblades perquè el par es distribueixi instantàniament a les rodes del darrere en el moment necessari. El par real aplicat està controlat per oferir contínuament la maniobrabilitat, estabilitat i tracció adequades en qualsevol moment. L’actual sistema de tracció mecànica a les quatre rodes de Volvo Cars té un disseny modular i s’utilitza en tots els models de la marca.

Les versions AWD suposen més del 50% de les noves comandes de vehicles de la sèrie 90 rebuts pel fabricant suec, i més del 40% per a tota la gamma de models de Volvo Cars.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *