1. Home
  2. Actualitat
  3. Volvo comença a fabricar el XC40 a la Xina
Volvo comença a fabricar el XC40 a la Xina

Volvo comença a fabricar el XC40 a la Xina

0
0

Volvo ha començat a fabricar el seu guardonat XC40 a Luqiao (Xina) per fer front a la demanda del primer SUV ‘premium’ compacte de l’empresa.

El XC40, presentat a finals de 2017, va ser el primer Volvo de la història en rebre el premi Vehicle de l’any a Europa al març de 2018. Fins ara, la fàbrica de la marca a Gant (Bèlgica) era l’únic centre de producció del XC40 , del qual ja s’han venut més de 100.000 unitats a tot el món.

Destinats al mercat Xinès

A partir d’ara els XC40 destinats al mercat xinès es muntaran en una fàbrica ubicada a Luqiao, al sud de Xangai, que pertany a Geely i està operada per la marca nòrdica. D’aquesta manera, la producció del XC40 s’acosta al mercat xinès després d’haver incrementat la producció a fi de satisfer el volum de comandes dels clients.

A la fàbrica de Luqiao ja es produeix el SUV comercialitzat per lynk & Co, la marca germana de Volvo, de la qual són copropietaris Volvo i Geely. Per la seva banda, Polestar, la marca de vehicles elèctrics d’alt rendiment de la qual són copropietaris Volvo Cars i Geely, ha anunciat aquesta setmana que produirà el Polestar2 fastback completament elèctric a Luqiao a partir de l’any que ve.

Això vol dir que a la Fàbrica de Luqiao aviat es fabricaran tres models de tres marques diferents pertanyents a Volvo Car Group en una sola línia de producció.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *