1. Home
  2. Actualitat
  3. Volvo estudia amb Ericsson sistemes de connexió streaming pels seus vehicles autònoms
Volvo estudia amb Ericsson sistemes de connexió streaming pels seus vehicles autònoms

Volvo estudia amb Ericsson sistemes de connexió streaming pels seus vehicles autònoms

0
0

Volvo està desenvolupant amb Ericsson solucions intel·ligents en streaming i gran ample de banda per als seus prototips de vehicles autònoms. “Quan Volvo Cars mira cap al futur, veu els conductors asseguts en els seus vehicles gaudint del temps lliure mentre es desplacen diàriament a la feina”, diu la companyia en un comunicat.

“Fa poc vam anunciar el Concept 26, el nostre concepte sobre el disseny de vehicles totalment autònoms. Ara estem treballant activament en solucions de futur capaces d’oferir a l’usuari la millor experiència en manera totalment autònom. Imagina una autopista plena de vehicles de conducció autònoma amb els seus ocupants asseguts al darrere veient la seva sèrie preferida en alta definició. Aquesta nova forma d’anar i tornar de la feina exigirà noves tecnologies i un ample de banda major perquè l’experiència sigui agradable i segura “, va declarar Anders Tylman, director general de Volvo Monitoring & Concept Center del grup Volvo Car.

Connexió en streaming sense interrupcions

La companyia creu que la conducció autònoma comportarà un canvi revolucionari en la demanda de xarxes mòbils; i que aquest canvi exigirà una cobertura major i més constant de banda ampla d’alta velocitat fora de les zones densament poblades, com el centre de les ciutats o les zones residencials de la perifèria.

L’objectiu de Volvo és utilitzar l’experiència en xarxes i núvols d’Ericsson per oferir en els seus vehicles una experiència de gran qualitat i sense interrupcions. Predient la ruta i anticipant les condicions de la xarxa, els continguts podran adaptar-se a la durada del viatge i emmagatzemar temporalment de forma intel·ligent per oferir una experiència de visualització ininterrompuda i d’alta qualitat.

El 70% el trànsit total de dades mòbils serà de vídeo

“Les nostres investigacions indiquen que, en els propers anys, gairebé el 70% del tràfic total de dades mòbils serà de vídeo. Això exigeix ​​una solució innovadora d’emmagatzematge en el núvol i anàlisi que no només pugui ser utilitzada per múltiples vehicles movent-se per una carretera , sinó que a més sigui capaç d’oferir el servei de vídeo ininterromput i d’alta qualitat a què estan acostumats els usuaris actuals “va afirmar Claes Herlitz, director de Automotive Services d’Ericsson.

Els vehicles Volvo del futur memoritzaran els recorreguts més habituals, així com els temps de viatge i els continguts preferits pels usuaris; d’aquesta manera, podran oferir navegació amb un sol clic i llistes de mitjans basades en les preferències personals perquè els clients puguin triar els seus rutes i continguts en funció del temps de conducció autònoma disponible durant el trajecte.

Continguts personalitzats i optimitzats

Si vols veure l’últim episodi de la teva sèrie preferida, el vehicle calcularà quant hauria de durar el viatge, optimitzar la ruta i controlar la conducció en conseqüència. Amb la conducció autònoma ja no es tracta només d’arribar ràpidament del punt A al punt B : es tracta de l’experiència que vius al vehicle i de com vols passar el temps que estalvies. Amb la nostra tecnologia de conducció autònoma, en el futur podrem oferir a les persones la llibertat de triar la forma en què volen anar i tornar de la feina i els continguts que volen gaudir “, va concloure Anders Tylman.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *