1. Home
  2. Actualitat
  3. Volvo i Uber sumen esforços en pro de la conducció autònoma
Volvo i Uber sumen esforços en pro de la conducció autònoma

Volvo i Uber sumen esforços en pro de la conducció autònoma

0
0
Volvo i Uber sumen esforços en pro de la conducció autònoma
Volvo i Uber sumen esforços en pro de la conducció autònoma

Volvo i Uber han decidit sumar esforços per desenvolupar la conducció autònoma. Les dues empreses han acordat dur a terme un projecte conjunt per desenvolupar nous vehicles que incorporaran els últims avenços en tecnologies de conducció autònoma, inclosos els vehicles sense conductor. Volvo fabricarà els vehicles de base, que després Uber comprarà en un projecte que compta amb un pressupost de 300 milions d’euros.

Tant Uber com Volvo s’utilitzaran els mateixos vehicles de base per a la següent etapa de les seves respectives estratègies de vehicles autònoms. Això vol dir que Uber incorporarà els seus propis sistemes de conducció autònoma als vehicles de base de Volvo. Volvo utilitzarà els mateixos vehicles de base per a la següent etapa del seu projecte de vehicles autònoms, que inclou la conducció totalment autònoma.

El nou vehicle de base es desenvoluparà amb l’arquitectura escalable de productes (SPA) de Volvo Cars, totalment modular. La SPA es va desenvolupar com a part del programa de transformació industrial de la marca amb una inversió de 11.000 milions de dòlars, que va començar el 2010 i que des del primer moment es va orientar a les més avançades tecnologies per a la conducció autònoma i els avenços en electrificació i connectivitat d’última generació.

El desenvolupament estarà en mans dels enginyers de Volvo i Uber, que treballaran en estreta col·laboració. Aquest projecte incrementarà l’escalabilitat de la plataforma SPA per incloure tota la seguretat, els components redundants i les noves característiques necessàries per posar a la carretera els vehicles autònoms.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *