1. Home
  2. Actualitat
  3. Volvo limitarà a 180 km / h la velocitat màxima de tots els seus vehicles
Volvo limitarà a 180 km / h la velocitat màxima de tots els seus vehicles

Volvo limitarà a 180 km / h la velocitat màxima de tots els seus vehicles

0
0
Foto: Volvo
Foto: Volvo

Volvo ha anunciat que limitarà a 180 km / h tots els seus vehicles a partir de 2020 per alertar sobre els efectes de l’excés de velocitat.

Fonts de l’empresa han assegurat que la mesura es pren essent conscients que l’excés de velocitat és una de les principals causes dels accidents mortals i greus i que encara que no servirà per eradicar-los, sí que ajudarà a prevenir-los.

El problema de l’excés de velocitat és que, per sobre de certes velocitats, les tecnologies de seguretat integrades en el vehicle i el disseny d’infraestructures intel·ligents ja no són suficients per evitar morts i lesions greus en cas d’accident. Per això la velocitat està limitada en la majoria dels països occidentals, encara que el problema segueix persistint i l’excés de velocitat és un dels motius més freqüents d’accidents de trànsit amb víctimes mortals.

Volvo Cars presentarà les seves idees per abordar els problemes relacionats amb les distraccions i amb el consum d’alcohol i drogues en un esdeveniment de seguretat especial que tindrà lloc a Göteborg el 20 de març.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *