1. Home
  2. Cotxes
  3. Volvo Ocean Race Edition
Volvo Ocean Race Edition

Volvo Ocean Race Edition

0
0

Volvo Car Group (Volvo Cars) celebra la propera edició de la Volvo Ocean Race 2014-2015 presentant una altra edició especial de vehicles inspirats en la navegació a vela. La cinquena generació de Volvo Ocean Race Edition, que inclou el compacte V40 i els Volvo V40 Cross Country, V60 i XC60, es presentarà al Saló de l’Automòbil de Ginebra 2014.

VolvoOcean (2)

Els models estan disponibles en quatre colors: Ocean Blue II, Bright Silver, Black Sapphire i Cristal White. L’exclusiva llanda ‘Portnus’ de set radis es presenta en 17” (V40 i V40 Cross Country) i en 18” (V60 i XC60). L’emblema Volvo Ocean Race apareix en les plaques antilliscants i les aletes davanteres, així com en la seqüència d’inici de la pantalla del sistema d’infoentreteniment.

L’interior porta tapisseria de cuir negra o blond amb costures de color taronja i el logotip Volvo Ocean Race, també en taronja. Aquestes mateixes costures apareixen en els panells de les portes i les estores, que també porten una llengüeta de goma especial. Les insercions decoratives són úniques i el cobreobjectes del V60 i l’XC60 està decorat amb el mapa de la travessia i el logotip de la Volvo Ocean Race.

La producció dels vehicles Volvo Ocean Race Edition començarà a la primavera i Volvo Cars espera vendre més de 16.000 unitats durant el 2014 i 2015.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *