1. Home
  2. Actualitat
  3. Volvo presenta el nou S90 al mercat xinès
Volvo presenta el nou S90 al mercat xinès

Volvo presenta el nou S90 al mercat xinès

0
0
Volvo Cars S90
Volvo Cars S90

Volvo ha presentat en primícia una nova versió millorada per a la Xina dek seu S90 i un flamant model de luxe S90 Excellence, dirigits tots dos al segment sedan d’alta gamma, abans de la seva primera aparició pública al Saló de l’Automòbil de Guangzhou 2016.

Segons la marca sueca, el nou S90 serà el millor vehicle Premium fabricat fins ara a la Xina. Les dues versions es fabricaran a Daqing, des d’on s’exportaran a tot el món. «La Xina exercirà un paper cada vegada més important en els nostres objectius de fabricació globals. Les nostres fàbriques en aquest país exportaran productes de primera qualitat a tot el món en els propers anys, la qual cosa ens permetrà assolir el nostre objectiu de vendre 800.000 vehicles a l’any en 2020 », afirma Håkan Samuelsson, president i conseller delegat del grup Volvo Car .

Credencials Premium

El S90 Excellence incorpora moltes funcions dissenyades per millorar els desplaçaments: un sostre completament panoràmic, taules plegables, compartiment d’emmagatzematge intel·ligent, portavasos per escalfar i refredar begudes, reposapeus regulable i sistema d’imatge integrat amb una gran pantalla per treballar o badar.

El S90 Excellence també inclou una interfície de control amb pantalla tàctil al seient del darrere, una nevera integrada i gots de vidre fets a mà per la fàbrica de vidre sueca Orrefors.

Els nous vehicles inclouen un gran nombre de sistemes de seguretat de sèrie com la detecció d’animals de grans dimensions dins el sistema City Safety, Pilot Assist, sistema de conducció semiautònoma que funciona fins als 130 km / h.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *