1. Home
  2. Cotxes
  3. Volvo presenta el nou V60 Cross Country
Volvo presenta el nou V60 Cross Country

Volvo presenta el nou V60 Cross Country

0
0

Volvo presenta aquest mes, al Saló de l’Automòbil de Los Angeles, la versió Cross Country del seu V60.

Volvo V60 Cross Country

Amb una major distància al terra (65 mm més que el V60), la robusta estructura del Cross Country ofereix un control immillorable del vehicle. La gran sensació de conducció esportiva es deu a la tecnologia de canvi del parell i al control de tracció en corbes. Amb les noves llandes de 18” i 19”, el V60 Cross Country inclou pneumàtics de perfil alt, la qual cosa fa que augmenti el confort, redueixi el soroll de la carretera i protegeixi les rodes tant en pujar a la voreres com en conduir per camins pedregosos.

A l’interior del Volvo V60 Cross Country  hi destaquen els seients esportius de cuir negre amb costures marrons – disponibles a partir del seu llançament – mentre que a principis de 2015, s’oferiran dues noves tapisseries de cuir.

Els nous motors de gasolina i dièsel Drive-E de quatre cilindres, que estaran disponibles al V60 Cross Country a principis de 2015 a escala global, s’inclouran amb tracció davantera, mentre que el motor D4 de cinc cilindres s’inclourà amb la tracció a les quatre rodes.  Més endavant s’informarà del número de propulsors disponibles i les seves potències.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *