1. Home
  2. Cotxes
  3. Volvo presenta el nou XC90 R-Design
Volvo presenta el nou XC90 R-Design

Volvo presenta el nou XC90 R-Design

0
0

Volvo ha mostrat les primeres imatges de la versió R-Design del nou XC90, un vehicle que té un aspecte esportiu i dinàmic.

XC90 R-Design

L’exterior R-Design inclou diversos detalls inconfusibles, com la reixeta, l’espòiler davanter, els embellidors de les finestres de metall de seda, els dobles tubs d’escapament integrats, els rails de sostre brillants i les tapes dels retrovisors de color plata mat. Les llandes d’aliatge R-Design de 20” i 22” (opcional) completen el seu aspecte elegant i dinàmic.

A l’interior, els seients esportius i el volant de cuir perforat van acompanyats d’altres detalls R-Design especials, com el pom de la palanca de canvis, els pedals, les estoretes i les plaques antilliscants il·luminades. El conductor també rep una exclusiva clau amb comandament a distància R-Design de cuir.

El R-Design inclou una pantalla tàctil tipus tablet a la part central i una pantalla del conductor de 12,3” totalment gràfica. La pantalla pràcticament no té botons i ofereix una forma absolutament nova de manejar el vehicle i d’accedir a diversos productes i serveis disponibles a Internet i al núvol.

El Volvo XC90 R-Design es podrà escollir entre diversos motors Drive-E que ofereixen fins a 400 CV.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *