1. Home
  2. Actualitat
  3. Volvo presenta el seu revolucionari projecte de seient infantil inflable
Volvo presenta el seu revolucionari projecte de seient infantil inflable

Volvo presenta el seu revolucionari projecte de seient infantil inflable

0
0

Volvo ha desenvolupat un nou concepte de seient infantil orientat en sentit contrari a la marxa, inflable i lleuger, amb una tecnologia revolucionària. Es tracta d’un seient segur i fàcil de plegar i transportar que els pares podran utilitzar en multituds de situacions que serien impensables amb els seients disponibles avui en dia al mercat.

Cadireta Volvo

El seient inclou un innovador sistema de bombeig silenciós i una estructura eficaç. S’infla en menys de 40 segons i es desinfla amb una bomba integrada. En total pesa menys de 5 kg – la meitat que els seients actuals – i està connectat constantment per Bluetooth. A més, cap perfectament en una bossa de viatge juntament amb altres articles necessaris per al nen.

« Per crear el prototip del seient, hem utilitzat un material exclusiu anomenat drop-stitch. Es tracta d’un teixit molt resistent quan s’infla, ja que es pot sotmetre a una pressió interna molt alta » assenyala Maria Hansson, directora de projectes del Centre de Creació i Supervisió de Volvo a Los Àngeles.

El projecte de seient infantil inflable està orientat en sentit contrari a la marxa, ja que és la manera en què els nens viatgen més segurs. El coll dels nens està en desenvolupament i no és tan fort com el dels adults. En un xoc frontal, el cap d’un passatger assentat al sentit de la marxa es projecta cap endavant i exerceix una enorme pressió sobre el coll. Per tant, els nens necessiten sistemes de subjecció especials i han de seure mirant cap enrere fins que tenen, com a mínim, tres o quatre anys.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *