1. Home
  2. Cotxes
  3. Volvo presenta l’edició especial del nou V60 Twin Engine
Volvo presenta l’edició especial del nou V60 Twin Engine

Volvo presenta l’edició especial del nou V60 Twin Engine

0
0

Volvo ha presentat una edició especial del V60 Twin Engine híbrid endollable, el V60 D5 Twin Engine.

Volvo V60 Twin Engine Special Edition

El V60 D5 Twin Engine tindrà una potència de 163 CV amb el motor de combustió i uns 50 kW amb la bateria de ions de liti de 11,2 kWh. Això proporcionarà una potència màxima d’uns 230 CV quan el motor elèctric i el dièsel funcionin simultàniament.

L’edició especial s’entrega pintat de color Crystal White, llandes de 19 “i detalls exteriors de color negre brillant. A l’interior, el vehicle està equipat amb un revestiment negre i insercions de color Piano Black. Aquesta edició especial també inclourà l’exclusiva tapisseria Blond per als seients esportius amb costures decoratives blanques.

D’aquesta edició especial només se’n construiran 500 unitats, encara que a la primavera hi haurà disponible una versió estàndard del V60 D5 Twin Engine.

Igual que el V60 D6 Twin Engine, el D5 inclou diversos modes de conducció que ofereixen tres experiències totalment diferents: Pure, Hybrid i Power. A més, el conductor pot optar per estalviar bateria per conduir més endavant únicament amb el motor elèctric quan activa  l’opció Save.

El V60 Twin Engine es pot recarregar en una presa de corrent normal (230 V amb fusibles de 6, 10 o 16 ampers) a casa o al pàrquing. El temps de càrrega varia en funció del amperatge. Una càrrega completa amb 10 ampers triga 4,5 hores. El temps es redueix a 3,5 hores amb 16 ampers, mentre que amb 6 ampers, la càrrega triga 7,5 hores.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *