1. Home
  2. Sin
  3. categoría
  4. Volvo reforça la seva presència en el segment dels Sedan premium amb el S90
Volvo reforça la seva presència en el segment dels Sedan premium amb el S90

Volvo reforça la seva presència en el segment dels Sedan premium amb el S90

0
0

Volvo reforça la seva presència en el segment dels Sedan premium amb el Volvo S90 Equipat amb una sèrie de noves tecnologies que van des dels sistemes de seguretat d’última generació fins a aplicacions basades en el núvol, el S90 vol ser, segons la pròpia companyia,  una prova més de la contínua transformació de la marca sueca.

El nou S90 (Foto: Volvo)
El nou S90 (Foto: Volvo)

“Amb el llançament del XC90 vam fer una ferma declaració d’intencions. Ara estem clara i fermament dins del joc. Amb 11 milions de dòlars d’inversió en els últims cinc anys no només hem reinventat el que Volvo Cars pot ser – sinó que estem complint amb la nostra promesa de la renovació de la marca Volvo Cars “, va dir Håkan Samuelsson, president de Volvo.

Innovació tecnològica

El nou Volvo S90 està equipat amb una funció d’unitat semiautònoma avançada, Pilot Assist. El sistema dóna suaus correccions en la direcció per mantenir el cotxe correctament alineat dins les marques de l’autopista fins velocitats de uns 130 km/h, sense necessitat de seguir al cotxe que circula al davant. Pilot Assist és un pas més cap a la conducció autònoma, una de les àrees més importants per a Volvo.

“La nostra idea era llançar alguna cosa totalment nou en aquest segment més aviat conservador i lliurar una expressió visual que irradiï lideratge i confiança en el seu exterior. A l’interior hem elevat el S90 al nivell superior oferint una experiència de luxe premium que promet comoditat i control” , va dir Thomas Ingenlath, Vicepresident Sènior de Disseny de Volvo Car Group.

Tecnologia anticol·lisió

El S90 introdueix també una nova funció mundial per City Safety  un sistema capaç de detectar animals més grans, com cérvols o cavalls, tant de nit com de dia. La tecnologia ofereix un advertiment intuïtiva i un fre assistit per evitar una possible col·lisió.

El S90 es presentarà al púbic al saló internacional NAIAS a Detroit que se celebrarà a gener 2016.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *