1. Home
  2. Actualitat
  3. Volvo s’incorpora a la FP dual
Volvo s’incorpora a la FP dual

Volvo s’incorpora a la FP dual

0
0

Volvo s’ha adherit a la Formació Professional Dual a través d’un conveni signat amb la patronal espanyola CEOE. D’aquesta manera la marca sueca formarà part de l’Aliança per la Formació Professional Dual.

Signatura del conveni entre Volvo i la CEOE (Foto: Volvo)
Signatura del conveni entre Volvo i la CEOE (Foto: Volvo)

Amb aquesta incorporació a l’Aliança, Volvo es compromet a incorporar la formació professional dual a les seves línies estratègiques de formació i recursos humans amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral als joves com a aposta per la formació de qualitat i la qualificació de futurs professionals del sector d’Automoció.

Aquest projecte es centrarà en la formació de tècnics superiors en Automoció sota el format Dual, en el qual hi ha una corresponsabilitat entre el centre educatiu i el concessionari o taller autoritzat, que al costat del departament de formació i desenvolupament de Volvo, aportaran un valor afegit a aquesta formació.

El principal objectiu, tant de l’Aliança com de les seves empreses adherides, és millorar l’ocupabilitat dels joves espanyols al mateix temps que les empreses obtenen professionals amb una formació més adequada a les seves necessitats.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *