Volvo XC40 Recharge Elèctric Pur: Agradables prestacions

Volvo torna a posar totes les cartes a sobre de la taula. I ho fa amb aquest XC40 Recharge Elèctric Pur que hem vingut a buscar a Turismes Girona. Un SUV compacte de disseny realment exclusiu i elegant, amb motor elèctric que proporciona 231 CV de potència, un sistema d’info entreteniment molt avançat, i un nivell de seguretat i tecnologia dignes de models d’alta gamma.

El seu atractiu atlètic el fa un model que arrossega totes les mirades. Té una aura d’atracció quelcom addictiva per una barreja entre elegància i esportivitat exquisida, amb un frontal de petjada estilítica i amb un interior marca de la casa notablement espaiós i amb molta cura en tots els detalls; inclòs el tacte de tots els elements i la sonoritat percebuda.

Fins i tot, i com és ja inherent en Volvo, dispensa tecnologia i vistositat gràfica a cabassos, amb una pantalla central tàctil vertical molt resolutiva i clara, així com una amplitud de serveis de connectivitat (firmats per Android Automotive OS i servies Google), multifuncionalitat i seguretat tecnològica sorprenents.

Gràcies al seu baix centre de gravetat i la ubicació de la bateria, el seu pes està molt ben repartit, fent que a les inclinacions es mostri ferm i eficaç. I amb un bon compromís en la comoditat, ja que el taratge de les suspensions i la finesa de la direcció, el converteixen, també, en un bon viatjant.

La potència del seu propulsor 100% elèctric el fa un bon aliat en totes les situacions, més que no pas estalviar-te temps de camí, destacant la seva entrega a baix i, com no, respecte amb el medi ambient. Ah! I sense oblidar que compta amb una bateria de 78kWh, la qual, la podem carregar amb Wallbox d’11 kW en unes 8 hores o amb una presa de corrent contínua, farem prou amb 33 minuts per passar del 10 al 80% de la càrrega.

Aquest XC40 Recharge Elèctric Pur reflecteix perfectament els valors de la marca sueca amb una aposta molt forta per refermar el confort, la seguretat i les prestacions en un model que ens ha sorprès pel seu vigor elèctric, nivell d’acabats i fermesa en la seva conducció.

Per a més informació www.turismesgirona.com

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Anterior
Motul patrocina el Ral·li Costa Brava

Motul patrocina el Ral·li Costa Brava

Motul, marca especialista en la formulació de lubricants, reafirma el seu

Posterior
Ford Kuga FHEV: Confortable i autorrecargable

Ford Kuga FHEV: Confortable i autorrecargable

La versió híbrida completa del SUV de Ford aconsegueix una autonomia de fins a

You May Also Like
Total
0
Share