1. Home
  2. Actualitat
  3. Volvo XC90: Millor Cotxe per a Viatjar 2016
Volvo XC90: Millor Cotxe per a Viatjar 2016

Volvo XC90: Millor Cotxe per a Viatjar 2016

0
0

La Fundació CEA i MotoryViajes.com s’han concedit al Volvo XC90 el premi “El Millor Cotxe per a Viatjar 2016” en la seva tercera edició.

Volvo XC90
Volvo XC90

Un heterogeni jurat de 10 membres ha escollit el Volvo XC90 com a guanyador després d’analitzar detalladament cada model i realitzar una sèrie de proves dinàmiques a San Lorenzo de l’Escorial. Els models finalistes, seleccionats entre un total de 32 models, han estat elegits per votació popular entre milers d’internautes.

El jurat que ha analitzat els cinc cotxes finalistes està format per deu membres que representen a sectors diversos de la societat i que han valorat qüestions com l’esforç que realitzen els fabricants per oferir vehicles de màxima qualitat i altres aspectes com la seguretat activa i passiva, l’espai, la versatilitat i la comoditat per fer més plaents els desplaçaments per carretera.

El Volvo XC90 pretén ser una nova referència en el segment dels SUV premium. Incorpora tecnologies avançades tant en matèria de seguretat com connectivitat. Presenta un disseny nou, essent el primer cotxe fabricat amb la nova plataforma escalable de producte (SPA).

L’any passat va ser reconegut per EuroNcap com el model més segur dins del seu segment.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *