1. Home
  2. Actualitat
  3. Volvo XC90 T8 Twin Engine: 49 g/km de CO2.
Volvo XC90 T8 Twin Engine: 49 g/km de CO2.

Volvo XC90 T8 Twin Engine: 49 g/km de CO2.

0
0

El Volvo XC90 T8 Twin Engine, disponible a partir de la pròxima tardor, ha superat totes les expectatives de l’equació ‘potència + baix consum’ amb un nivell d’emissions únic al món i tot això en un luxós SUV de 7 places.

The new Volvo XC90 T8 Twin Engine petrol plug-in hybrid driven iLa millora respecte de les xifres que s’havien anunciat prèviament és deguda al continu cicle d’innovació de la marca sueca. El resultat ha estat una reducció de 10 g/km respecte de la previsió inicial, amb un consum de combustible de només 2,1l/100km i més potència. Això fa que el XC90 T8 Twin Engine sigui el líder indiscutible del seu segment, amb una excepcional combinació de baix consum de combustible, baix nivell d’emissions i potència en estat pur.

«Hem treballat molt per aconseguir aquesta posició d’avantatge i oferir als nostres clients la millor combinació de rendiment i consum de combustible. La nostra tecnologia Twin cerca ens ha permès aprofitar la nostra tradició de desenvolupament de motors eficients d’una forma totalment innovadora. La nova arquitectura escalable de productes i els nostres extraordinaris motors de quatre cilindres ens han col·locat en una posició clara i destacada », afirma Peter Mertens, vicepresident primer de Recerca i Desenvolupament del grup Volvo Car.

Cap altre SUV de la seva categoria pot oferir 43 km d’autonomia elèctrica pura, una acceleració de 0-100km/h en 5,6 segons i una potència mixta de 407 CV. Tot això en una configuració de 7 places.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *