1. Home
  2. Actualitat
  3. VW POLO Una història d’èxit
VW POLO Una història d’èxit

VW POLO Una història d’èxit

0
0

Text: Ramon Ortiz / Fotos: Volkswagen

El Polo inicia una nova etapa transformant-se en un vehicle més gran, esportiu, connectat i personalitzat. Adopta la nova plataforma MQB que garanteix un espai superior i un dinamisme de referència. Creix en longitud fins als 4,05 m i la seva batalla arriba als 2,56 m. Per la seva banda, l’espai de maleter és de 351 litres.

El disseny exhibeix un dinamisme superior i creix en expressivitat per aconseguir un atractiu elevat. El nou Polo ofereix nivells extraordinaris de seguretat amb Front Assist que inclou fre d’emergència a la ciutat i monitorització de vianants, detector d’angle mort, control de creuer adaptatiu ACC, sistema Park Assist semiautònom i fars LED.

La gamma ofereix els acabats Edition, Advance, Sport i GTI, combinats amb una extensa oferta de motors. En mode gasolina es disposa de blocs de tres i quatre cilindres, des 65 CV. En mode dièsel equipa un 1.6 TDI de 80 o 95 CV. Hi haurà una versió de gas natural TGI. És el primer VW a oferir en opció la segona generació del Digital Cockpit, una evolució del sistema d’instrumentació digital configurable.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *