1. Home
  2. Actualitat
  3. Xavier Mistelan Pinon nomenat director de la divisió de competició de DS

Xavier Mistelan Pinon nomenat director de la divisió de competició de DS

0
0

Xavier Mestelan Pinon ha estat nomenat director de DS Performance, un càrrec que assumirà a partir de l’1 de gener del 2016. S Performance és la divisió de competició de DS Automòbils, que participa al Campionat FIA de Fórmula1 al costat de Virgin Racing.

Xavier Mistelan (Foto: Citroën Racing)
Xavier Mistelan (Foto: Citroën Racing)

El passat mes de juny, DS Automòbils anunciar la seva inscripció en el Campionat FIA de Fórmula E, la competició de monoplaces 100% elèctrics que es disputa al centre de les grans ciutats del món. Així, fruit de la col·laboració entre la marca DS i Virgin Racing va néixer l’escuderia DS Virgin Racing Team.

DS Automòbils va crear la seva divisió de competició automobilística, DS Performance, per aportar la seva experiència tecnològica a la investigació i el desenvolupament en Fórmula 1. Els enginyers de DS Performance van participar en el desenvolupament del grup motopropulsor GMP del DSV-01, el vehicle de carreres de l’escuderia DS Virgin Racing Team. Van concebre el seu sistema de refrigeració, la seva suspensió del darrere i la seva transmissió.

Enginyer vinculat a Citroën Sport

Enginyer diplomat a l’Escola Superior de Tècnics Aeronàutics i de la Construcció Automobilística de Laval, Mistelan va entrar a formar part de Citroën Sport el 1995. Des de llavors ha ocupat el departament de competició-clients,  l’explotació del Xsara Kit-Car de Bruno Thiry al Campionat d’Europa i el de Sébastien Loeb al Ral·li del Var. També ha estat responsable d’explotació del programa WRC de Citroën i responsable de l’equip tècnic de l’equip. Actualment treballava de director adjunt de Citroën Racing.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *