1. Home
  2. Cotxes
  3. XF, novetat europea de Jaguar al Saló de Barcelona
XF, novetat europea de Jaguar al Saló de Barcelona

XF, novetat europea de Jaguar al Saló de Barcelona

0
0

Jaguar_2El nou Jaguar XF ha fet el seu debut europeu al Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona enmig d’una gran expectació. I no n’hi havia per menys, ja que aquesta era la primera vegada que es podia veure a Europa la nova berlina esportiva de la marca britànica, després del seu debut mundial el passat mes d’abril al saló internacional d’automòbil de Nova York.

El nou Jaguar XF ofereix una encertada combinació de disseny, luxe, tecnologia i eficiència, per liderar el segment de les berlines mitjanes Premium, basat sobre un comportament dinàmic i un refinament líder en la seva classe. La carrosseria, d’estil coupé, embolcalla una plataforma amb un elevat contingut d’alumini i combina les excepcionals proporcions, elegants línies i perfectes acabats que defineixen tots els models Jaguar, amb una major distància entre eixos, més amplitud interior i una resistència aerodinàmica excepcionalment baixa, de tan sols 0,26.

Jaguar_01L’habitacle és una perfecta combinació de moderns materials i luxosos acabats, la tradicional artesania de Jaguar i avantguardista tecnologia amb característiques com ara un quadre d’instruments amb pantalla TFT personalitzable de 12,3 polzades, un HUD làser i l’innovador Sistema d’Infoentreteniment `InControl touch Pro’, que fan del nou XF el Jaguar amb millor connectivitat de la història.

La nova gamma de motors del XF està integrada pel nou motor Ingenium dièsel de quatre cilindres i 2 litres de cilindrada amb dos nivells de potència, 163 CV o 180 CV, i transmissió automàtica o manual; un motor gasolina de quatre cilindres i 2 litres de cilindrada, 240 CV i transmissió automàtica; un motor diésel V6 3.0 de 300 CV i canvi automàtic; i un motor gasolina V6 3.0 Supercharge de 340 CV o 380 CV, disponible amb transmissió automàtica i propulsió posterior o tracció a les quatre rodes AWD. La gamma del nou Jaguar XF constarà dels acabats XF Pure, XF Prestige , XF R-Sport, XF Portfolio i XF S. El nou Jaguar XF ja es pot demanar, amb preus des de 42.943 €. Les primeres unitats arribaran el mes de setembre.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *