Xina no es frena: lidera la recuperació de l’automòbil amb un creixement de les vendes a l’octubre superior al 12%

Com a dada important, les vendes de vehicles van arribar 2,57 milions el mes passat al país asiàtic.

Xina ja ha deixat enrere la crisi de la COVID-19. Després de ser el primer país a experimentar els estralls de la pandèmia, la seva recuperació ha sorprès el món i especialment a Europa i Amèrica del Nord. El gran país asiàtic no es frena i lidera la recuperació de l’automòbil amb un creixement de les vendes a l’octubre superior al 12%.

Segons han informat des de les associacions xineses, les vendes de vehicles al país van augmentar un 12,5% a l’octubre respecte al mateix mes de l’any anterior. Es tracta del setè augment mensual consecutiu. D’aquesta manera, el mercat de vehicles més gran de l’món lidera la recuperació de la indústria global després dels mínims de vendes assolits durant la pandèmia de COVID-19.

Com a dada, les vendes van arribar 2,57 milions de vehicles el mes passat, segons l’Associació Xinesa de Fabricants d’Automòbils (CAAM). Tot i això, els experts volen que predomini la cautela. Asseguren que aquesta època de l’any, coneguda com «setembre daurat, octubre platejat», és típicament un punt alt en les vendes per a la indústria.

Els fabricants d’automòbils globals, com ara Toyota i Honda, han notat aquesta recuperació a la Xina. De fet, han pronosticat més guanys a mesura que van augmentar les seves vendes en aquest país. La recuperació econòmica general de país també s’ha accelerat, expandint un 4,9% en el trimestre juliol-setembre, en comparació del 3,2% dels tres mesos anteriors.

 

Creixen tots els canals i també els elèctrics

En concret, les vendes de vehicles a particulars van augmentar un 9% a l’octubre. Per la seva banda, en els vehicles comercials, que constitueixen al voltant d’una quarta part del mercat en general, les vendes van augmentar un 30%. Fonamentalment, estan impulsades per la inversió de govern en infraestructura.

D’altra banda, les vendes de vehicles de nova energia van augmentar un 105%. Aquí s’inclouen vehicles elèctrics a bateria, híbrids de gasolina, elèctrics endollables i de pila de combustible d’hidrogen.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
ATRACTIU, MUSCULÓS I EMOCIONAL

ATRACTIU, MUSCULÓS I EMOCIONAL

El Formentor és la viva expressió de l’art automobilístic, el qual, desprèn un

Posterior
SOFISTICAT, MODERN I AMPLI

SOFISTICAT, MODERN I AMPLI

El nou CUPRA Formentor té un interior realment modern i esportiu, amb un

També et pot interessar
Total
0
Share