1. Home
  2. Presentacions
  3. YAMAHA Max exclusiu
YAMAHA Max exclusiu

YAMAHA Max exclusiu

0
0
Foto: Yamaha
Foto: Yamaha

Text: Sergi Mejías / Fotos: The Who Agency per a Yamaha

EL MERCAT
El mercat de l’escúter a l’Estat Espanyol no para de créixer, un 40,7% si mirem enrere des de 2013 passant de les 62.781 unitats a més de 88.000 matriculades l’any passat. Per segments el Gran Turisme (Scooter Sport) suposa un 40% on Yamaha és líder amb un 29% de quota de mercat amb la família Max.

VERSIONS ESPECIALS YAMAHA
Les versions especials suposen el 25% de les matriculacions del xmax. De la primera generació de xmax de 2006 vam passar al Black Max el 2009, després de la renovació en 2010 va aterrar el Sport Max un any més tard. I la generació de 2014 va tenir al Momo Design a la seva versió especial. I ara li ha arribat el torn a l’Iron Max.

XMAX
El xmax Iron Max va destinat a un client que busca disseny i acabats ‘premium’, a més d’un vehicle amb rendiment i que transmeti, ja sigui en les versions de 125, 300 i 400. Arrencada sense clau, espai per a dos cascos integrals sota el seient i control de tracció formen part del valor afegit dels xmax.

Foto: Yamaha
Foto: Yamaha

IRON MAX
Disposa d’un color acer, el seient de disseny i amb acabats exclusius, compartiments acabats en pell, reposapeus d’alumini, velocímetre en platejat brillant i una sèrie d’accessoris originals agrupats en ‘packs’ com Sport Pack (Pantalla sport …) Urban Pack (Bagul …), Winter Pack (punys calefactables …) o altres accessoris com la fuita Akrapovic.

QUANT COSTEN?
El sobrepreu de l’Iron Max respecte al xmax estàndard és de 400 euros quedant en 5.199 euros el 125cc, 6.199 euros el 300cc i 7.199 euros el 400cc. A més Yamaha compta amb equipament ad hoc per al seu propietari i l’aplicació Mygarage App per personalitzar la teva futura xmax i Myride App per compartir rutes i més.

Descarrega’t la revista a Apple Store o al Google Play

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *