1. Home
  2. Motos
  3. Yamaha N-MAX, el teu amic pel dia a dia
Yamaha N-MAX, el teu amic pel dia a dia

Yamaha N-MAX, el teu amic pel dia a dia

0
0

Vols un escúter pel teu dia a dia? Funcional, pràctic i resolutiu? Doncs Yamaha ha creat el N-MAX, un model urbà que combina un estil esportiu amb una bona comoditat, a més d’un baix consum amb prestacions més que òptimes.

SL3rlYv500MPtyr1m8GI5vNKd0fnCCFW7nHQtYgDb98,OBcw7fidLG5U71ZTWqn7NIq3QUOSOxy9nRblVKKbS68

Text: Pau Santacana | Fotos: Yamaha
La marca dels diapasons segueix esforçant-se en la recerca de millors solucions per a la mobilitat urbana dins les ciutats, i així fer la vida més fàcil als que desitgen i necessiten un mode de transport atrevit però funcional. I sota aquestes premisses ha creat el N-MAX, un escúter inspirat en els models T-MAX i X-MAX per transmetre un estil atrevit, però que en el seu ADN porta impregnades la facilitat de maneig, bones prestacions, baix cost (2.799 €) i una bona comoditat.

dx70lGpVxQDNbeKkRKBa7CWvQlGRzsO6kmfxK2uLb1o,18H0zgiYmgJ_L4vHYC1l60RTcH3PA4P1--XJ2Xo8OqY

L’elegant carenat aerodinàmic, la compacitat de les seves formes, les pràctiques solucions per guardar objectes i el propulsor de 125 cc de refrigeració líquida i basat en el nou enfocament ‘Blue Core’ en la reducció de mida, fan del N-MAX un urbanita empedreït .

Destaquen la frenada ABS de sèrie, el sistema de vàlvula variable VVA perquè la resposta de l’acceleració sigui sempre lineal i constant, el radiador muntat en un lateral per millorar la refrigeració, les llums LED, la minimitzada fricció d’elements interns del propulsor per aconseguir mantenir a ratlla el consum i el lleuger bastidor tubular per oferir una conducció còmoda i una excel·lent sensació de contacte de la roda davantera amb la carretera. Espai i postura de conducció còmoda, rigidesa, estabilitat i canvis de direcció ràpids són també facetes que domina a la perfecció el N-MAX.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *