1. Home
  2. Motos
  3. Motos
  4. Yamaha X-MAX 400: La mitja taronja
Yamaha X-MAX 400: La mitja taronja

Yamaha X-MAX 400: La mitja taronja

0
0

oberturaYamaha incorpora un nou membre en la família MAX. Primer va ser el rutilant T, abans que apareguessin les menors X. Ara, el X-MAX rep el model intermedi per oferir a l’usuari una experiència intensa, plena d’emocions i amb un disseny esportiu, de dimensions compactes i notable rendiment.

Text: Albert Alsina / Fotos: Yamaha.

El T-MAX és, des del seu naixement, un autèntic referent del segment. Aquest model de la marca dels diapasons va ser la que va obrir la senda dels escúters esportius, i encara segueix sent l’autèntic rei de la selva. Aquest lleó s’ha forjat la seva sòlida reputació a força de vendes i transmissió d’emocions.

Però en moltes ocasions, el millor terme és el mitjà. I això és justament el que han pensat els responsables japonesos de Iwata, i han recollit el millor del T-MAX i dels menors X-MAX per fer un còctel i barrejar-lo fins a crear un nou concepte d’esportivitat, sofisticació i alta qualitat.

En poques paraules, aquesta recepta combina la potència i acceleració del germà gran amb l’agilitat i compacitat dels germans menors. I tot això, en una carrosseria de nova, molt estilitzada i amb detalls excitants, pensant sempre en clients exigents i que busquen diferenciar-se de la resta. La seva presència s’albira des del frontal (amb fars dobles) fins als laterals del luxós seient en dues altures, amb carrosseria en forma de bumerang que accentúa el dinamisme i el caràcter d’aquest model.

yamaha_299056_2013_yam_xmax400_eu_mwm3_act_004El propulsor és un monocilíndrico de 4 temps ja conegut en el Majesty. Robust, fiable i amb una corba de potència molt lineal, aquest motor ofereix una potència i rendiment notables, amb unes xifres envejables de 31,5 CV a 7.500 rpm i un parell de 3,3 kgm a 6.000 rpm. Els atributs d’aquest propulsor són la seva capacitat d’acceleració i bona velocitat punta.

Si en l’apartat motriu la grandesa és la màxima, en la part cicle la compacitat i el minimalisme són les seves targetes de visita. I és que els usuaris de la X-MAX 400 gaudiran d’una agilitat molt propera al model de 250 cc amb el rendiment d’un propulsor superior. La plataforma és versàtil i de bon aplom, i pensada per a un ús diari intensiu. Les suspensions han estat ajustades al màxim per oferir sensacions i seguretat, mentre que els frens i les suspensions oferiran tacte i potència a parts iguals.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *