ZERO SR/S: Des-càrrega d’adrenalina

Té ànima americana. Concretament de California. I és una autèntica bèstia que aconsegueix els 200 km/hora. Però el millor de tot és que, i ja us ho podeu ben creure… És elèctrica!!! Una autèntica bogeria 0 emissions, que hem vingut a buscar a Zero Motorcycles Girona, i que té, a banda d’un disseny realment enamoradís: 110 CV de potència, 190 Nm de parell, o a 100 en 2,5 segons, tacte d’autèntica moto i un nivell tecnològic sense precedents.

No estem creant cap guió de pel·lícula de ciència ficció. Tot el que us hem comentat és veritat. És completament real. I és que aquesta esportiva Zero SR/S, la rutera per excel·lència de la marca, ha aconseguit crear una moto que et posa, literalment, les piles. I ho fa amb un nou paquet de bateries amb diverses configuracions, de 15,6 fins als 20,9 kWh, gràcies a canvis en el software o accessoris específics.

Encara que us sembli a xinès, aquestes capacitats permeten en aquesta bèstia recórrer 365 kms dins de la ciutat, una autonomia que en carretera oberta es xifra en 182 kms, aconseguint una velocitat sostinguda 167 km/hora limitada i que, si la deslimitem, podem aconseguir… i no és broma, els 200 km/hora. Una autèntica brutalitat per una moto completament verda.

Però, per si fos poc, aquest model ja presumeix de tenir el nou sistema operatiu Cyper III+ i de la rutilant aplicació per mòbils intel·ligents, amb el que es pot actualitzar el software, millorar el comportament, escollir el mode de conducció, configurar paràmetres, obtenir més càrrega ràpida, calefactar els punys, controlar el GPS i desbloquejar, per cert, la capacitat total de les bateries. Com ja us hem comentat, sembla treta d’una pel·li de ciència ficció.

Abans d’acabar, us explicaré el gran secret d’aquesta SR/S. I no, no és ni el seu nivell de potència, la variabilitat de capacitat de les bateries, l’autonomia o el software… Ni molt menys. El millor d’aquesta Zero és que és un coi de moto de veritat……. però elèctrica. Vindria a ser el mateix que una de combustió d’uns 800 cc, amb un pes molt ben repartit, suspensions de veritat firmades per Showa, conjunt de frenada de disc J. Juan, un sistema de refrigeració per aire passiu realment innovador, i amb una capacitat de moviments i nivell de sensacions de conducció que no es fan gens estranys per un tio com jo, que va amb moto des de bbbbffff…. Més val que no els compti. 

Per a més informació contactar amb Zero Motorcycles Girona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Canvis a la llei de trànsit

Canvis a la llei de trànsit

Aquest 21 de març entren en vigor els canvis a la llei de trànsit

Posterior
El TSJC anul·la la zona de baixes emissions de Barcelona

El TSJC anul·la la zona de baixes emissions de Barcelona

La zona de baixes emissions de Barcelona, denominada (ZBE), ha estat tumbada pel

També et pot interessar
Total
0
Share