1. Home
  2. Actualitat
  3. Zifi guanya el desafiament AppLink de Ford
Zifi guanya el desafiament AppLink de Ford

Zifi guanya el desafiament AppLink de Ford

0
0

El teu recorregut diari amb cotxe podria convertir-se en una font d’ingressos i fins i tot ajudar-te a fer nous amics, gràcies a una innovadora aplicació que permet ocupar seients buits i connecta a conductors i passatgers segons la ubicació i la ruta.

La idea, de la start-up francesa Zify, està entre les tres aplicacions guanyadores del desafiament AppLink Make It Driveable que han rebut 10.000 euros i l’oportunitat de seguir treballant amb Ford. També va resultar premiada Acast, que ofereix podcasts personalitzats al recorregut del conductor, els seus interessos i l’hora del dia; i RouteValet, que uneix transport públic i privat multimodal en una mateixa aplicació de planificació de recorregut.

App connectades amb SYNC

El sistema de connectivitat SYNC de Ford permet als conductors controlar aplicacions de smartphone mitjançant ordres de veu des del seient del conductor i accedir-hi utilitzant una pantalla tàctil. Per al desafiament, Ford va rebre més de 70 aplicacions de start-ups europees de mobilitat, telemàtica, estacionament, productivitat i entreteniment; les 20 finalistes ja ofereixen aplicacions i solucions in-market amb el potencial per ser utilitzats en vehicles Ford.

Els equips van comptar amb el suport de mentors executius, que van posar a prova les aplicacions utilitzant maquinari de Ford i van presentar les seves idees directament a usuaris de la marca, des de França i altres països europeus, en grups focals. Aquest feedback serà utilitzat per la companyia per obtenir percepcions sobre el que esperen els usuaris de les aplicacions del futur, i també serà compartit amb les start-ups. L’aplicació de carpooling de Zify, que ja és el major mercat online de carpooling a l’Índia, aparella persones segons el seu trajecte desitjat, però podria també pot aparellar a persones a les quals els agrada conversar, als que prefereixen viatjar en silenci o escoltar la ràdio, per exemple.

Desafiaments en diverses ciutats

Ford ha organitzat desafiaments d’aplicacions a Berlín, Dublín i Tel Aviv, i proporciona programari i tecnologia a la comunitat de desenvolupadors d’aplicacions a través del Programa de Desenvolupadors SYNC AppLink, amb més de 15.000 usuaris registrats. El programari Emulador de SYNC permet als desenvolupadors crear i provar la compatibilitat d’aplicacions amb el sistema de connectivitat del fabricant sense la necessitat d’accedir a un vehicle

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *