Aldeguer ja és aquí i guanya la seva primera cursa de la temporada a Jerez

Joe Roberts és el nou líder del mundial amb una fantàstica segona plaça

Gran sortida de Manu González, que s’ha col·locat primer amb una gran reacció. Fermín Aldeguer ha aconseguit passar l’embut del primer revolt sense perdre més posicions; és segon. Ha intentat recuperar el lideratge, però González li ha retornat el moviment. Uns revolts més tard, Sergio García ha superat a Aldeguer, però el murcià ha repetit l’estratègia de contraatacar ràpidament. González s’ha escapat un segon.

En tres voltes, Aldeguer ha deixat un segon enrere a Sergio García, i comencen una batalla amb Manu González de passades i repassades. Això li està permetent a García apropar-se. La batalla entre els dos primers ha anat a més, deixant-nos moltes imatges memorables pel vídeo del resum de la cursa. Aldeguer ha sigut el vencedor d’aquesta primera lluita.

A 9 voltes pel final, la cursa al capdavant s’ha estabilitzat, ja que Aldeguer ha marxat a més d’un segon de Manu González. Ara, tots els ulls estan en Joe Roberts. Ha atrapat i avançat a Sergio García, i està rodant dues o tres dècimes més de pressa que González. L’estatunidenc vol repetir la segona cursa consecutiva en segona posició. A cinc voltes pel final, Roberts és a sis dècimes de González.

A tres voltes pel final, Roberts és a sobre de González. Ha tancat la maniobra amb dos passos. Primer, l’ha avançat i González li torna, i en el següent revolt, li fa l’avançament definitiu. L’americà té més ritme, i l’espanyol no tindrà opció de rèplica. Arribem a l’última volta amb el podi totalment decidit. Aldeguer serà primer amb quasi tres segons d’avantatge, Roberts segon i González tercer. Sergio García ha finalitzat quart i el gironí Albert Arenas cinquè. Roberts encadena tres podis consecutius i és el nou líder del mundial, sent el primer estatunidenc en ser-ho des de Nicky Hayden el 2006.

Text: Roger Amores / Foto: MGP1

Total
0
Shares
Anterior
Veijer aprofita la caiguda d’Alonso i obté la victòria firmant una cursa perfecta

Veijer aprofita la caiguda d’Alonso i obté la victòria firmant una cursa perfecta

Muñoz ha finalitzat segon en el seu GP com a local i Ortolá ha tancat el podi

Posterior
Bagnaia surt vencedor d’una increïble lluita amb Márquez, i Martín cau

Bagnaia surt vencedor d’una increïble lluita amb Márquez, i Martín cau

Els dos pilots de Ducati protagonitzen un duel històri

També et pot interessar
Total
0
Share