Hyundai transforma per complet el Santa Fe fent-lo més gran, poderós, espaiós i… futurista

El nou SUV SANTA FE de Hyundai Motor Company ha debutat avui amb el concepte “Open for More”, que transmet la transformació radical del model centrant-se en la seva nova àmplia porta gran posterior.

Per a commemorar el llegat i el significat icònic de la marca SANTA FE, que abasta des de la seva primera generació fins a la quarta i culminant en aquesta cinquena generació ara llançada, tant l’esdeveniment de llançament mundial com la filmació del vídeo de l’estrena mundial es van dur a terme en la bella regió de Santa Fe, en Nou Mèxic (els EUA), font d’inspiració de la marca SANTA FE. En el vídeo de l’estrena mundial, l’àmplia porta gran posterior del Nou SANTA FE connecta a la perfecció l’interior amb l’exterior, millorant les experiències quotidianes dels consumidors. L’àrea de la porta gran posterior, que alguna vegada va ser un espai d’emmagatzematge, ara es converteix en una terrassa oberta que es pot usar per a gaudir sense esforç a l’aire lliure.

La cinquena generació del SANTA FE augmenta l’atractiu dels SUVs de grandària mitjana ben adaptats a la ciutat i llestos per a l’aventura gràcies a un espai habitable d’aspecte semblant a una terrassa líder en el seu segment, la qual cosa és possible gràcies a la seva major distància entre eixos i a la major superfície d’obertura de la seva porta gran posterior. La major longitud de la seva batalla també permet que el nou model ofereixi una millorada tercera fila de seients.

A través dels canals de la companyia, Hyundai Motor transmet el vídeo de l’estrena mundial digital del Nou SANTA FE. El vídeo es pot veure des d’aquí mateix…

“Des del debut de la primera generació del SANTA FE, fa 23 anys, aquest SUV s’ha guanyat els cors de milions de clients a tot el món”, ha comentat Jaehoon Chang, president i CEO de Hyundai Motor Company. “La identitat atrevida i poderosa del Nou SANTA FE, que abasta l’il·limitat camp obert i el paisatge urbà, implantarà una presència inigualable en el mercat dels SUV mitjans”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Nou MG4 Extended Range: 520 kms d’autonomia des de poc més de 30.000 euros

Nou MG4 Extended Range: 520 kms d’autonomia des de poc més de 30.000 euros

El nou MG4 Extended Range segueix aprofundit en l’esperit de la marca

Posterior
Un Bagnaia sense rival guanya en una accidentada cursa esprint a Àustria

Un Bagnaia sense rival guanya en una accidentada cursa esprint a Àustria

L'italià domina de principi a final en el circuit de KTM

També et pot interessar
Total
0
Share