Més de 330 vendes consolida la Fira ‘”Expocasió” a Fornells de la Selva

L’organització tanca una nova edició amb grans xifres de venda

La Fira de Vehicles d’Ocasió més important de les comarques gironines “Expocasió” tanca una nova edició amb una valoració més que positiva. Les vendes han tornat a superar la xifra dels 330 cotxes venuts, un èxit, en l’esdeveniment celebrat els dies 26, 27 i 28 d’abril. La inestabilitat meteorològica en aquest cap de setmana no ha sigut un impediment per a la gent interessada a adquirir cotxes, motos, furgonetes industrials, autocaravanes, i campers.

La xifra oficial va ser de 339 vehicles venuts en les tres jornades d'”Expocasió” a Fornells de la Selva, registres que són al voltant dels de les edicions anteriors. Segurament, si el temps hagués acompanyat, estaríem parlant que s’haurien batut tots els rècords marcats els altres anys. Així doncs, una vegada més, “Expocasió” confirma el seu format i la fira promet tenir un futur molt ferm. Recordem que l’organització ja va provar la seva manera de fer en una nova ubicació, a la Bisbal d’Empordà el mes d’agost, i els resultats van ser igual de positius, amb la venda de més del 50% dels vehicles exposats.

Riuades de gent van omplir el carrer Pla de la Selva de Fornells de la Selva amb ganes de trobar el cotxe dels seus somnis. Amb el saber fer dels expositors, que representen una garantia en el tracte i en el servei de postvenda, amb tots els vehicles revisats i garantits, les promocions i ofertes exclusives, era una barreja perfecta per assolir aquests grans resultats.

Així doncs, “Expocasió” Fornells de la Selva tanca una nova edició més que exitosa i encara el futur de la millor de les maneres. A continuació, us deixem algunes de les imatges que ens va deixar la fira:

Text: Roger Amores / Fotos: Albert Alsina

.

Total
0
Shares
Anterior
La Fira-Mercat de l’1 de maig de la Bisbal d’Empordà acull la 13a Fira de Vehicles d’Ocasió

La Fira-Mercat de l’1 de maig de la Bisbal d’Empordà acull la 13a Fira de Vehicles d’Ocasió

És organitzada per l'Ajuntament de la Bisbal d'Empordà i Classics Rent Services

Posterior
Márquez, Martín o Bastianini? La difícil decisió de Ducati

Márquez, Martín o Bastianini? La difícil decisió de Ducati

El fabricant italià ha de triar qui serà el company de Bagnaia el 2025

També et pot interessar
Total
0
Share