Nou programa de fidelització de càrrega de vehicles elèctrics de Kia amb &Charge

Kia millora els seus serveis de càrrega de vehicles elèctrics a Europa a través d’una nova associació amb &Charge, una plataforma que combina la participació intel·ligent de l’usuari amb serveis de valor afegit. Kia és un dels primers fabricants a oferir accés a la plataforma &Charge. Aquesta associació s’enquadra en el seu objectiu d’eliminar els obstacles que limiten el creixement de la mobilitat elèctrica; per exemple, reduint encara més per als seus clients el cost d’utilització.

L’innovador servei &Charge permet als usuaris acumular crèdits (“Quilòmetres &Charge”) que poden emprar-se per a abonar la càrrega en estacions públiques a través de l’aplicació Kia Charge. Això implica una reducció en el cost total d’utilització. Els crèdits s’obtenen proporcionant comentaris sobre la qualitat de l’experiència de càrrega o comprant en més de 1.500 botigues en línia associades a &Charge.

“A mesura que ampliem la nostra oferta, és important que la xarxa de càrrega ofereixi la mateixa accessibilitat i qualitat d’utilització que els nostres clients esperen dels nostres vehicles elèctrics d’última generació”, ha manifestat Sjoerd Knipping, Vicepresident de Màrqueting i Producte, en Kia Europa. “La col·laboració amb la plataforma de serveis &Charge reforçarà la nostra capacitat per a complir aquest objectiu”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Ford Fiesta 1.0 MHEV 155 CV ST-Line: Funcional i electrificat

Ford Fiesta 1.0 MHEV 155 CV ST-Line: Funcional i electrificat

El disseny exterior d’aquest Fiesta, en acabat ST-Line, incorpora el kit

Posterior
Camps Motor amplia les seves instal·lacions de Fornells de la Selva

Camps Motor amplia les seves instal·lacions de Fornells de la Selva

En un acte on hi van asistir la nova directora dels Serveis Territorials

També et pot interessar
Total
0
Share