1. Home
  2. Actualitat
  3. El nou Toyota Yaris escollit Cotxe de l’Any a Europa 2021
El nou Toyota Yaris escollit Cotxe de l’Any a Europa 2021

El nou Toyota Yaris escollit Cotxe de l’Any a Europa 2021

0
0

El nou Toyota Yaris, la quarta generació del model més venut de Toyota a Europa, ha estat designat Cotxe de l’Any a Europa 2021.

Seleccionat per un jurat de 59 periodistes especialitzats de tot Europa, la quarta generació del Toyota Yaris rep el premi Car Of The Year (COTY) a Europa prenent el relleu de la innovadora primera generació, que va obtenir el mateix guardó fa 21 anys. Yaris ha estat reconegut constantment pel jurat, sent part de la llista de finalistes del premi en cadascuna de les seves quatre generacions.

El jurat COTY ha elogiat i distingit la tecnologia Toyota Electric Hybrid de Yaris per la seva conducció suau, baixa en emissions i de preu assequible, el que il·lustra a la perfecció per què més del 80% dels compradors europeus de Yaris trien la variant híbrida elèctrica.

Yaris també ha estat reconegut pel seu disseny, comportament dinàmic i seguretat, líder en el seu segment. A més, el jurat del Cotxe de l’Any a Europa va apreciar especialment l’èxit de Toyota al revifar la passió pels petits esportius amb el llançament del GR Yaris.

El premi al Cotxe de l’Any a Europa 2021 arriba només uns dies després que el nou Yaris es situés com el cotxe més venut a Europa per primera vegada.

El vicepresident executiu de Toyota Motor Europe (TME), Matt Harrison, es va mostrar molt satisfet amb el guardó: “És un gran honor per Toyota i m’agradaria agrair el jurat per la seva consideració i reconeixement. També m’agradaria aprofitar aquesta oportunitat per reconèixer la passió dels nostres equips de desenvolupament a Europa i Japó. Aquest és el millor Yaris de tots els temps i, tal com pretenia Akio Toyoda, ja està posant un somriure a la cara dels nostres clients “.

Toyota ha estat guardonada amb el premi Cotxe de l’Any a Europa en tres ocasions: Yaris va guanyar el 2000, Prius el 2005 i ara, de nou, Yaris ha aixecat el trofeu COTY.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *