Hyundai i30 N-Line 30 Aniversari: Un compacte que combina estil i rendiment

Explora la darrera generació del Hyundai i30, especialment el model N-Line 30 Aniversari amb motor de 120 CV. Amb un disseny exterior atractiu i un interior de qualitat, aquest compacte ofereix una experiència equilibrada i moderna.

La generació actual del Hyundai i30 s’aproxima al final del seu cicle de vida, i el 2020 va rebre una actualització per mantenir-se al dia. Amb un disseny fresc i atractiu, aquest model ofereix una imatge moderna per seguir captivant el públic europeu. Aquesta vegada, posem a prova la versió Hyundai i30 5p 120 CV amb el detallat acabat N-Line 30 Aniversari.

La gamma del i30 inclou la versió hatchback de cinc portes, la versàtil variant familiar CW i l’elegant opció Fastback. A més del seu atractiu disseny, destaquen les noves funcionalitats avançades de connexió. Tot això es combina amb una opció híbrida lleugera de 48 volts que millora l’eficiència energètica i inclou la distinció ECO.

Hyundai també ha actualitzat la seva gamma i30 N Line, estrenant aquest nivell esportiu en la nova variant i30 Wagon. Els motors de gasolina i les transmissions manual i automàtica són ara les úniques opcions disponibles, amb la renovada opció Hyundai i30 N com a model més destacat.

El nou disseny exterior del i30 és més atrevit i elegant, amb una aparença més àmplia i moderna al davant. La parrilla, ara més àmplia, presenta un patró 3D que destaca l’aspecte àgil del vehicle. Les variants N Line aporten un toc esportiu addicional, amb una parrilla central més àmplia i detalls inspirats en el món dels avions.

Els nous faros LED i les llums diürnes en forma de V completen aquest disseny frontal renovat. Les dimensions del vehicle romanen inalterades, amb una longitud total de 4,34 metres, altura de 1,46 metres i amplada de 1,80 metres. Les llandes de 17 polzades amb pneumàtics Michelin Pilot Sport 4 donen un aspecte esportiu i atractiu a la vista lateral.

A la part posterior, el nou paraxocs millorat i les llums LED configuren un aspecte més dinàmic, amb un difusor ampli que transmet un esperit esportiu. El Hyundai i30 també ofereix opcions de colors exteriors actualitzades i un estil fresc i modern.

L’interior del Hyundai i30 ha millorat considerablement en termes de qualitat i tecnologia. Amb materials seleccionats amb cura, l’habitacle ofereix una sensació d’esportivitat i modernitat, amb detalls exclusius de la línia N-Line. El salpicadero, amb materials tàctils suaus i ajustos de qualitat, crea un aspecte visual net i elegant en tot el vehicle.

Els seients còmodes i esportius, amb detalls de la línia N, afegeixen una sensació d’esportivitat. El volant de pell, els nous gràfics del panell d’instruments i la pantalla tàctil de navegació de 8 polzades al salpicadero contribueixen a la modernitat de l’habitacle. Les versions més altes ofereixen una pantalla tàctil més gran de 10,25 polzades amb tecnologia Bluelink i connexió inalàmbrica per a Apple CarPlay i Android Auto.

La gamma de motors inclou opcions com el motor 1.5 DPi de 110 CV i el 1.0 T-GDI de 120 CV. Hem seleccionat el motor 1.0 T-GDI de 120 CV amb transmissió manual per a la nostra prova. Aquest motor, amb injecció directa, turbo i intercooler, ofereix un equilibri adequat entre potència i eficiència.

Amb un consum combinat de 6,1 l/100 km segons la marca, en les nostres proves vam observar una mitjana de 7,2 l/100 km. Tot i que aquest motor no destaca en termes de prestacions, proporciona una conducció equilibrada, sobretot en entorns urbans i viatges lleugers. La caixa de canvis manual de sis velocitats compleix amb les expectatives, oferint una conducció suau i eficaç.

Amb un disseny exterior i interior atractiu, combinat amb una gamma de motors eficients, el Hyundai i30 5p 120 CV N-Line 30 Aniversari destaca com una opció moderna i equilibrada dins del segment dels compactes.

Total
0
Shares
Anterior
Un Dakar molt dur i amb marcat accent català

Un Dakar molt dur i amb marcat accent català

En cotxes, Carles Checa, Laia Sanz (13 de 13 Dakar en el seu haver) i l’Isidre

Posterior
VII Volta Cales de l’Empordà 

VII Volta Cales de l’Empordà 

La Volta Cales de l’Empordà es va iniciar l’any 2014 en format Ruta

També et pot interessar
Total
0
Share