Suzuki crea una web interactiva per visitar virtualment el seu estand del Saló de Tòquio

El fabricant japonès ha desenvolupat una eina que marca un gran precedent

Aquest diumenge 5 de novembre finalitza el Japan Mobility Show 2023, una de les fires de cotxes més importants del món on les marques japoneses presenten les seves novetats i, com ens tenen acostumats, amb innovacions molt futuristes en els seus models. En aquest cas, Suzuki ha creat una web interactiva que permet als seus usuaris d’arreu del món fer una visita virtual al seu estand del Saló de Tòquio. Aquesta eina és gratuïta per a tots els interessats i et permet navegar per totes les novetats i propostes de Suzuki exposades.

El mapa interactiu de Suzuki. SUZUKI

La pantalla de la web et mostra un mapa esquemàtic en vista d’ocell de l’espai destinat a Suzuki en la fira. Més enllà dels 7 desplegables de diferents apartats on pots trobar vídeos, imatges, fitxes tècniques i informació variada, tens a disposició 13 càmeres de 360 graus que et permeten veure tots els racons de l’exposició com si fossis allà, fent el més real possible la teva experiència. Així doncs, pots iniciar el recorregut pràcticament amb les mateixes condicions que presencialment i fixar-te en tots els detalls que vulguis.

Una de les imatges que es pot veure en la web interactiva. SUZUKI

Dins de totes les novetats, innovacions i prototips que té Suzuki exposats resultants de la seva investigació i desenvolupament de noves fórmules de mobilitat sostenible, la joia de la corona és l’eVX. Un concept car que avança el pròxim Suzuki SUV compacte, completament elèctric i amb tracció total.

Text: Roger Amores / Fotos: Suzuki

Total
0
Shares
Anterior
El IV Clàssic Raid la Selva decideix l’Off Road Clàssic Cup 2023

El IV Clàssic Raid la Selva decideix l’Off Road Clàssic Cup 2023

Arbúcies acull l'última cita de la temporada amb els campionats en joc

Posterior
Una nova proesa de Fernando Alonso en una lluita històrica pel podi amb ‘Checo’ Pérez

Una nova proesa de Fernando Alonso en una lluita històrica pel podi amb ‘Checo’ Pérez

El d'Aston Martin va superar al de Red Bull per 0,053 segons

També et pot interessar
Total
0
Share