Kia Sorento PHEV: viatger sense emissions

La gamma de SUV Kia Sorento estrena una versió híbrida endollable que ofereix una autonomia de 57 km en manera 100% elèctric

El Kia Sorento és un dels SUV més recomanables del mercat per viatjar en família. La nova variant dotada d’una mecànica híbrida endollable ofereix el millor de dos mons: l’eficiència d’un motor elèctric i l’autonomia sense límits d’un propulsor de gasolina. Les bateries de el sistema híbrid no impedeixen oferir l’espai exigit a un SUV familiar.

Amb una garantia de 7 anys o 150.000 km, el nou Kia Sorento híbrid endollable equipa una bateria de ions de liti i polímer d’alta capacitat, 13,8 kWh, que permet recórrer fins a 57 km (cicle WLTP) amb una sola càrrega. Si s’utilitza en entorns urbans, la distància en manera totalment pot augmentar fins als 70 km.

El tèrmic és un T-GDI de 1,6 litres, un potent motor de gasolina capaç de rendir una potència de 180 CV i 265 Nm de parell. Combinat amb el motor elèctric que genera 67 kW i 304 Nm de parell, la potència combinada és de 265 CV i compta amb 350 Nm de parell. D’aquesta manera, es converteix així en el Sorento més potent mai venut a Europa.

La instrumentació digital de 12,3 polzades informa en tot moment a l’conductor sobre l’estat de sistema de propulsió. Permet comprovar l’estat de càrrega de la bateria, controlar el flux d’energia elèctrica i de gasolina. També és possible localitzar punts de càrrega propers a la ruta a través del sistema telemàtic UVO Connect de Kia.

El sistema de propulsió compta amb unes proporcions que garanteixen la disponibilitat màxima capacitat de càrrega i l’espai per a set ocupants. El motor elèctric està muntat entre el tèrmic i la caixa de canvis, mentre la bateria se situa sota dels seients de l’conductor i del passatger davanter.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Honda Blanmoto obre una nova botiga a Blanes

Honda Blanmoto obre una nova botiga a Blanes

Blanmoto, concessionari oficial Honda, ha obert una nova botiga a Blanes

Posterior
Hyundai Fornells Motor col·labora amb un casal d’equitació inclusiu

Hyundai Fornells Motor col·labora amb un casal d’equitació inclusiu

Hyundai Fornells Motor col·labora en la realització del casal de Setmana Santa

També et pot interessar
Total
0
Share