1. Home
  2. Actualitat
  3. Kia Sorento PHEV: viatger sense emissions
Kia Sorento PHEV: viatger sense emissions

Kia Sorento PHEV: viatger sense emissions

0
0

La gamma de SUV Kia Sorento estrena una versió híbrida endollable que ofereix una autonomia de 57 km en manera 100% elèctric

El Kia Sorento és un dels SUV més recomanables del mercat per viatjar en família. La nova variant dotada d’una mecànica híbrida endollable ofereix el millor de dos mons: l’eficiència d’un motor elèctric i l’autonomia sense límits d’un propulsor de gasolina. Les bateries de el sistema híbrid no impedeixen oferir l’espai exigit a un SUV familiar.

Amb una garantia de 7 anys o 150.000 km, el nou Kia Sorento híbrid endollable equipa una bateria de ions de liti i polímer d’alta capacitat, 13,8 kWh, que permet recórrer fins a 57 km (cicle WLTP) amb una sola càrrega. Si s’utilitza en entorns urbans, la distància en manera totalment pot augmentar fins als 70 km.

El tèrmic és un T-GDI de 1,6 litres, un potent motor de gasolina capaç de rendir una potència de 180 CV i 265 Nm de parell. Combinat amb el motor elèctric que genera 67 kW i 304 Nm de parell, la potència combinada és de 265 CV i compta amb 350 Nm de parell. D’aquesta manera, es converteix així en el Sorento més potent mai venut a Europa.

La instrumentació digital de 12,3 polzades informa en tot moment a l’conductor sobre l’estat de sistema de propulsió. Permet comprovar l’estat de càrrega de la bateria, controlar el flux d’energia elèctrica i de gasolina. També és possible localitzar punts de càrrega propers a la ruta a través del sistema telemàtic UVO Connect de Kia.

El sistema de propulsió compta amb unes proporcions que garanteixen la disponibilitat màxima capacitat de càrrega i l’espai per a set ocupants. El motor elèctric està muntat entre el tèrmic i la caixa de canvis, mentre la bateria se situa sota dels seients de l’conductor i del passatger davanter.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *