Nou SEAT León 1.5 TSI 130 CV FR, més atractiu i competitiu que mai

La gamma del SEAT León s’actualitza i simplifica per a adaptar-se a la demanda del mercat. Així, ja està disponible en el compacte espanyol el motor 1.5 TSI 130 CV al costat de l’acabat esportiu FR. L’oferta de motors d’aquesta potència es troba en fase de creixement en les comandes de client que representen el gruix de les matriculacions en el segment compacte. Concretament, el major percentatge de comandes sol·licitades es corresponen amb el rang de potències entre 120 i 129 CV; on en els compactes de cinc portes representen el 28%, i entre els compactes familiars gairebé el 33%.

En aquest sentit, l’oferta comercial del model espanyol se simplifica per a oferir-se en els dos acabats històricament més demandats del model —Style i FR—, que representen el 85% de les comandes realitzades fins a juny d’enguany, quan encara s’oferia amb quatre terminacions. L’actualització de l’oferta d’acabats i motors del compacte de SEAT, fan que el millor León de la història sigui encara més competitiu i atractiu.

Quant a l’equipament de sèrie, el SEAT León destaca pel seu inflat nivell tecnològic des de l’acabat d’accés. Així mateix, els diferents paquets oferts —XS, XM, XL i, només en l’FR amb canvi DSG, també el XXL—, completen l’àmplia oferta d’equipament afegint un gran nombre d’elements, amb un gran avantatge econòmic per al client. Cal destacar la tecnologia oferta quant a seguretat i connectivitat del model.

Quant a les vendes actuals d’aquests paquets, els clients es decanten clarament pel XL. D’aquesta manera, en la carrosseria de cinc portes el 98% de les comandes en l’acabat Style corresponen al paquet XL; igual que ocorre en l’FR, on aquest paquet suposa el 96,4% sobre l’acabat esportiu. Quant a la versió de carrosseria familiar Sportstourer, en l’acabat Style un 91,8% se sol·liciten amb el paquet Style XL, mentre que en l’FR, la versió XL suposa un 76,5% de les comandes.

El SEAT León s’ofereix amb fins a cinc tipus diferents de propulsors, amb etiquetes mediambientals C, ECO i ZERO emissions. Així, el SEAT León està disponible amb les següents tecnologies: híbrid endollable, amb l’e-HYBRID de 204 CV i canvi DSG; micro-híbrid amb sistema de 48 V en el motor eTSI de 110 CV DSG; gasolina TSI de 110 i 130 CV amb caixes manuals; dièsel TDI de 115 CV manual i TDI 150 CV amb caixes manual i automàtica DSG; i gas natural comprimit amb el motor TGI de 130 CV amb canvi DSG.

La quarta generació del León s’ha dissenyat i desenvolupat en el Centre Tècnic que SEAT té a la seva fàbrica de Martorell, i es produeix també en aquesta planta. Sens dubte, un model que combina la filosofia de disseny de la companyia, i que ha establert nous estàndards en el segment quant a seguretat, elegància i esportivitat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
IX Rallye Platja d’Aro Històric

IX Rallye Platja d’Aro Històric

L’última prova de la Copa Gironina de Regularitat tindrà lloc aquest cap

Posterior
Fornells Motor col·labora amb el restaurant Divinum de Girona

Fornells Motor col·labora amb el restaurant Divinum de Girona

Fornells Motor, concessionari Hyundai a les comarques gironines, ha signat un

També et pot interessar
Total
0
Share