Nou Toyota CH-R: Ha tornat per revolucionar

El llançament del Toyota C-HR original va ser un referent tant per a Toyota com per al segment C europeu crossover. L’arribada al mercat, l’any 2017, va suposar una novetat radical en un mercat molt competitiu, plantejant un contrast entre l’estil dels SUV convencionals i un disseny més impressionant i esmolat, amb una imatge més pròxima als cupès esportius contemporanis.

El seu èxit va ajudar a transformar la percepció pública de Toyota a Europa, i va afegir una potent dimensió emocional a la marca. La reacció dels clients va estar a l’una, i més de la meitat d’ells al·ludien a l’estil del vehicle com el motiu principal de la compra. El Toyota C-HR va arribar a convertir-se en el model amb millors resultats de Toyota en el que a clients captats es refereix.

La nova generació del Toyota C-HR porta a noves cotes la qualitat i l’estatus excel·lents del seu predecessor, amb un disseny avantguardista, tecnologies avançades i una oferta de motoritzacions híbrides electrificades i endollables amb més potència i eficiència, així com una major capacitat de conducció en manera elèctrica. També reforça el compromís de Toyota amb Europa: el nou model va ser concebut a Europa pensant netament en els clients europeus, i es fabricarà exclusivament a Europa, inclòs el muntatge de les bateries d’alt voltatge.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Ogier, el “Rei Lleó” del Ral·li Safari

Ogier, el “Rei Lleó” del Ral·li Safari

TGR-WRT es manté invicte en la prova més dura del Campionat Mundial de Ral·lis

Posterior
Vuit raons per revisar el teu vehicle abans de vacances

Vuit raons per revisar el teu vehicle abans de vacances

Segons dades de la Direcció General de Trànsit (DGT), l’any passat es van fer,

També et pot interessar
Total
0
Share